Την ήττα γνώρισαν οι ομάδες των τμημάτων υποδομής (Κ17, Κ15 )του Παναιτωλικού από της αντίστοιχες της Ξάνθης, και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1).

Αναλυτικά οι αγώνες έχουν ώς εξής:

Κ17 

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε η Ξάνθη, μετά τη νίκη της επί του Παναιτωλικού με 3-1 για την SuperLeague U17.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ήταν εκείνοι που κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Ακρίτες, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με το γκολ του Κωνσταντόπουλου, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν και τελικά ισοφάρισαν στο 39′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φακή.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρέλη συνέχισαν να κυριαρχούν και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου με τα γκολ του Κακαλίδη στο 65′ και του Φακή 20 λεπτά αργότερα, πήραν τη νίκη με 3-1.

Οι συνθέσεις
Ξάνθη: Γκάρας, Ποδάρας (46′ Κακουλίδης), Λεωντσάκος, Τσιεγγελίδης, Πασσαλής (85′ Τσιτσεκίδης), Μανίσογλου, Γκατζόγιας (88′ Ισμέτ), Θυμιάνης, Κοτόπουλος (60′ Κιούπης), Τσιλιγγίρης, Φάκης (88′ Μολώνης).

Παναιτωλικός: Αρμυράς, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνου(68′ Ντούλιας), Μπελεβώνης, Ευθυμίου(68′ Νταλιάνης), Φραγκούλης(71′ Καρατσόλης), Πανταζής(78′ Παλιάτσας), Μαντζανάς(60′ Θεοωτοκάτος), Μελιάδης.

Κ15

Πιο εύκολη από οτι μαρτυρά το τελικό 3-1 ήταν η νίκη της Ξάνθης επί του Παναιτωλικού για την 13η αγωνιστική της SuperLeague U15.

Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι, μπορεί να “καθάρισαν” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη είχαν ευκαιρίες για να ανεβάσουν πιο ψηλά τον δείκτη του σκορ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η ακριτική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Γκαρνέτα στο 15′, όμως 10 λεπτά αργότερα οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βασίλα.

Η Ξάνθη κάπου εκεί άρχισε να δραστηριοποιείται περισσότερο και δύο γκολ, στο 30′ με τον Ισσακίδη και στο 35′ με τον Ασήμογλου, εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Κοτσάκης, Αστρινίδης, Ιγνατιάδης (79΄Αραμπατζόγλου), Ευθυμιάδης, Χασάνογλου, Ισσακίδης, Κουράκ Χ. (62΄Παροτίδης), Γκαρνέτας, Ασήμογλου (89΄Βρίγκος), Κοντογιάννης (72′ Παπαδούδης), Αλή (54΄Ζιπίδης)
Παναιτωλικός: : Βοίδής, Βασίλας, Παπαχρήστος(58′ Παχής), Ντζάλας, Λαζαρίδης, Τσιακούμης, Λάκκας(70′ Κώνης), Σοροβός, Τρομπούκης(67′ Αλομπισάτ), Δήμος(53′ Παπαδήμας), Βλάχος(41′ Σαράκης)