Το τελικό σκορ 0-7 μαρτυράει την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ναυπακτιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο των Οχθίων. Δυσκολεύτηκε βέβαια ως προς την επίτευξη του πρώτου γκολ ( ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου), αλλά στην επανάληψη ήταν καταιγιστικός πετυχαίνοντας 6 ακόμη τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45+1 με συρτό σουτ του Σαμπανάι. Μέχρι τότε είδαν την μπάλα να χτυπάει δυο φορές στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη στο 6΄, και κεφαλιά του Σαμπανάι στο 27΄.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ναυπάκτου ήταν καταιγιστική. Το 0-2 ήρθε στο 49΄όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αγγελόπουλου ο  Νικολακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε στο 57΄με κοντινό σουτ του Κονίδα, ενώ ο Καντάνης στο 77΄ μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ αύξησε τον δείχτη του σκορ σε 0-4.

Στο 84΄ο Ψυγογιός έκανε το 0-5, και στο 86΄ο Παπανδρέου το 0-6. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87 ΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον  Θεοχάρη

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης με βοηθό τον Τριανταφύλλου και τον Μπάκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης)

Βασιλείου, Ανάστος, Παναγιωτόπουλος(63΄λ.τρ. Τσελίκας), Σταμάτης(70΄Πούλιος), Βαμβακάς, Τύμπας, Ρούσσος, Νικολά, Δήμος(54΄ Γκουστεμάι), Τασούλης, Μούτσα (54΄Τσέπας)

Ναυπακτιακός ( Νίκος Μιμιγιάννης)

Χρήστου, Καζανάς(63΄Παπανδρέου), Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Καντάνης, Αγγελόπουλος, Κονίδας(60΄Ψυχογιός), Σαμπανέι, Μικελάτος, Καραγιάννης