Ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο ΑΟ Ρηγανά νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 3-2 τον Μακρυνειακό και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο 20΄. Εκτέλεση κόρνερ από τον Μικρόπουλο, κεφαλιά του Καραχάλιου και 1-0 .

Στο ξεκίνημα του Β΄ημιχρόνου ο ΑΟ Ρηγανά θα διπλασιάσει τα τέρματά του με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καρύμπα. Στο 57΄ο Καρύμπας με εκτέλεση κόρνερ θα βρει μέσα στην περιοχή τον Κωστή που με κεφαλιά θα πετύχει το τρίτο γκολ για την ομάδα του.

Η συνέχεια ανήκει στους φιλοξενούμενους . Στο 63΄δυνατό σουτ του Κοκοκώρη μειώνει σε 3-1 , και το τελικό 3-2 θα διαμορφωθεί στο 77΄ όταν από εκτέλεση φάουλ από τον Οικονόμου και κόντρες μέσα στην περιοχή του Ρηγανά η μπάλα θα φτάσει στον Κουμπουλή που με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Επίσης οι γηπεδούχοι στο 81΄ είχαν και σουτ στο δοκάρι από τον Καρύμπα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κελεπούρης με βοηθό τον Τσιλίκα και τον Τάκο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά(Θόδωρος Μουχάνης)

Αγγελόπουλος, Καλογεράκης(77΄Στραβοδήμος), Στεργίου, Μπαρτσιώκας, Κωστής, Καραχάλιος, Μουχάνης, Καρύμπας, Κοκώνης, Μικρόπουλος, Πελεκάνος

Μακρυνειακός (Νίκος Θεοδωρόπουλος)

Μόσχος, Μπορδούνης(59΄Μπούρδος), Ντέμο, Τσιντζέλης Α., Πολύζος, Παπασπύρος(68΄Κόρο), Οικονόμου, Κοκορώνης, Κουμπουλής, Νικολέτας, Πολύζος

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Αθλητικός Όμιλος Ρηγανά βράβευσε τον πρόεδρο της ΑΕ Μακρυνειακος  Αντώνη Μπουρδούνη (φωτο)με τιμητική πλακέτα , για το ήθος του και την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.