Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας του Α΄ ομίλου, ο Κεραυνός Γαβαλούς πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Χρυσοβίτσα επί της γηπεδούχο Α.Ε., και σε συνδυασμό με την ήττα του Πεντάλοφου στην Δόξα Αιτωλικού , βρίσκεται στην κορυφή  με πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση. Πλέον η ομάδα του Κεραυνού χρειάζεται άλλους δυο βαθμούς για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Λώλου για ένα ακόμη παιχνίδι απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν….

Όσο αφορά στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 20΄με σκόρερ τον Νάκα. Η συνέχεια ανήκει στον Κεραυνό Γαβαλούς που ισοφάρισε με γκολ του Καλτσή στο 33΄και πήρε την πολυπόθητη νίκη πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με σουτ έξω από την περιοχή από τον Πρεβέντζα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κασβίκης Ι. με βοηθό τον Γκουτσέλη και τον Χαραλάμπους.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Χρυσοβίτσας

Αυδής, Στρατούλης, Ζορμπάς Χ, Ζορμπάς Σ.,  Ζορμπάς Β., Ζορμπάς Σ., Νάκας Δ., Κολοκούρας, Νάκας, Μαργώνης, Ζορμπας Η.

Κεραυνός Γαβαλούς (Δημήτρης Λώλος)

Ζώης, Λάμπος, Σιαλευρής, Κουτσής(67΄Ζώρης), Νταραντούμης, Πρεβέντζας, Γούμενος(60΄Ναούμης), Κερασίδης, Καλτσής, Τσάμης, Αλπέντζος(46΄Πέτας)