Σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αντιρρίου ο γηπεδούχος Ατρόμητος νίκησε την ΑΕ Μεσολογγίου με 1-0 . Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέτυχαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο , και στην συνέχεια με σωστή αμυντική λειτουργία κατόρθωσαν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους, και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Το γκολ της νίκης για τον Ατρόμητο πέτυχε στο 23΄ο Μυτιλήνης, ο οποίος εκμεταλέυτηκε θαυμάσια σέντρα από τα δεξιά από τον Ευθυμιόπουλο και με κεφαλιά αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρόμητου Αντιρρίου Βαγγέλης Παντελίδης, ο οποίος πήρε μεταγραφή   στην Κ20 της Παναχαϊκής

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Καλαμπόκη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς)

Παντελίδης, Βλάχος, Κάκκος, Πέκεζ, Σπανογιάννης, Θανασιός(72΄Πετσίνης), Ευθυμιόπουλος(70΄Ταμπάκης), Κουραχάνης, Μυτιλήνης(92΄Παναγιωτόπουλος Γ.), Καλαβριζιώτης Α., Παναγιωτόπουλος Μ. (83΄Καλαβριζιώτης Θ.)

ΑΕ Μεσολογγίου (Πετσίνης)

Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος, Μπαλαμπάνης(72΄Μιχαλόπουλος), Λίτσος, Καβαλλάρης, Ζαχαρόπουλος, Ντζιμάνης(61΄Παπαποστόλου), Πιστιόλης(84΄Πασπαλιάρης), Βασιλάρης, Ανδριόπουλος.