Με αφορμή την απουσία του πρόεδρου της ΕΠΣ κ. Παναγιώτη Παπαχρήστου από το Δ.Σ της περασμένης Παρασκευής, το μέλος του Δ.Σ και Υποψήφιος Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Λαγούδης σε γραπτή  του δήλωση αναφέρει:

<< Μετά από 3 μήνες συνεδρίασε το Δ.Σ . της Ένωσης με κρυπτόμενο τον πρόεδρο , αλλά εμφανιζόμενο την ίδια ώρα σε πίτα της Ένωσης Αθηνών. Το αξιοσημείωτο είναι ότι για την απουσία του οι άμεσοι συνεργάτες του, είπαν ΄΄αλλά λόγια να αγαπιόμαστε΄΄.

Ντροπή του , δεν σέβεται το Δ.Σ της Ένωσης του , αλλά εκτιμά τους φίλους του εξυγιαντές του ποδοσφαίρου που κέρδισαν τα φώτα των Μ.Μ.Ε. με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό τους.

Εμείς, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανατρέψουμε αυτή την εικόνα του Αιτ/νικου Ποδοσφαίρου και έχουμε ήδη μαζί μας την πλειοψηφία των σωματείων και της κοινωνίας.

Παράλληλα , δεν θα επιτρέψουμε να φύγει, ούτε ένα ευρώ από το ταμείο της Ένωσης, χωρίς απόφαση και νομιμότητα των πράξεων όπως προβλέπεται από το Καταστατικό και δεν εγκρίνουμε από 25 /10/2017 έως και 22/1/2018 καμία ταμειακή συναλλαγή και επιφυλασσόμαστε για περεταίρω ενέργειες.

Κλείνοντας, ρωτάμε τον κ. Γραμμένο πως νοιώθει που ο αναπληρωτής του στην Ε.Ο.Ε (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) από πλευράς της Ομοσπονδίας τυγχάνει ο κ. Παπαχρήστος και μετά την ποινή που του επέβαλε η Επιτροπή Εφέσεων; >>