Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Θύελλα Παραβόλας και Απόλλων Δοκιμίου (τελικό αποτέλεσμα 2-2)στον αγώνα που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Παραβόλας.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ, τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή αλλά στο τέλος το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγο της συνεχής βροχής που έπεφτε κατά την διάρκεια του αγώνα η Θύελλα Παραβόλας πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 24΄με ένα όμορφο γκολ από τον Αυγέρη. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας Δοκιμίου ξεκίνησε δυνατά έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ξευγένη στο 52΄να κάνει το 1-1, αλλά το κατόρθωσε 10 λεπτά αργότερα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Αποστόλη Κορομηλά. Πέναλτι που κέρδισε ο Ξευγένης. Στο 71΄οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με πολύ όμορφο γκολ από τον Μπούρο.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λευτέρη Σταμάτη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Κόκκαλη στο 60΄και οι φιλοξενούμενοι με 9 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής των Δαλαγιώργου στο 44΄και  Ταταράκη στο 90΄.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραβασίλης με βοηθό τον Τριανταφύλλου και τον Καλυβόπουλο

Θύελλα Παραβόλας (Α. Κονδύλης)

Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Σταμάτης Αλ. (62′ Κρανιάς), Ξανθόπουλος (86′ Κονδύλης), Ντίνος, Κόκκαλης, Ρεπανίδας, Ράπτης, Σταμάτης Ελ. ,, Αυγέρης, Αλ Γιουσέφ (72′ Τοπαλίδης)

Απόλλων Δοκιμίου (Ι.Μακρής)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Κορομηλάς Απ., Μυλωνάς, Κοκώνης Ευθ., Δαλαγιώργος, Μαλάφας, Μανουσάκης (72′ Σουροβέλης), Ξευγένης (77′ Ταταράκης), Καμμένος (79′ Δημητρέλης), Τσακανίκας Ν. (46′ Μπούρος)