Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το απογευμα του Σαββάτου ο ΑΟ Ρηγανά. Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στο Αστέρα Αγρινίου τον οποίο νίκησε με 5-1, και σε συνδυασμό με το ……στραβοπάτημα της Δόξας Καινουρίου στην  Μακρυνού βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Β΄κατηγορία και στον 2ο όμιλο.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Καραπαπά με τον ΑΟ Ρηγανά να ξεκινάει εντυπωσιακά την αναμέτρηση πετυχαίνοντας 3 γκολ στα πρώτα 14 λεπτά της αναμέτρησης….ουσιαστικά καθαρίζοντας το «τρίποντο» .

Με την …σέντρα της αναμέτρησης ο Πελεκάνος έκανε την σέντρα και ο Κοκώνης με πλασέ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μικρόπουλος διπλασιάζει τα τέρματα για τον ΑΟ Ρηγανά και στο 14΄  και πάλι ο ίδιος σκόρερ πετυχαίνει το 0-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 19΄με πολύ ωραίο γκολ από τον Αρκουμάνη.

Εντούτοις οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την επιθετική δραστηριότητα τους και στο 25΄ο Κοκώνης με σουτ μετά από σέντρα του Πελεκάνου πετυχαίνει το τέταρτο γκολ του ΑΟ Ρηγανά.

Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 74΄όταν μετά από σέντρα του Ζήση ο Κοκώνης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιόνας με βοηθό τον Λιακώνη, και τον Σπυρόπουλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Κοκώνης)

Πεσλής, Κοκώνης, Μπόκας, Τζελτζές, Τσιάκαλος(71΄Τσιτσιβός), Σπυρόπουλος, Κονιώσης, Παχής, Πατσέας( 64΄Κοκκώνης ), Αρκουμάνης(78΄Τσιλιμέκης), Γκρίζης (46΄Κοκώνης Π)

ΑΟ Ρηγανά (Θόδωρος Μουχάνης)

Σπυρόπουλος, Καλογεράκης, Στεργίου.(77΄Στραβοδήμος), Μπαρτσώκας, Κωστής, Καραχάλιος, Μουχάνης(66΄Ζήσης), Καρύμπας(87΄Τσάμης), Κοκώνης, Μικρόπουλος, Πελεκάνος