Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Καραπαπά στο Αγρίνιο, και η συνεχής βροχή των τελευταίων ημερών στην πόλη του Αγρινίου δεν εμπόδισε να μην γίνει η αναμέτρηση, μεταξύ της Φλόγας και του Ναυπακτιακού. Κάτι το οποίο  δεν δέχθηκαν με ευχαρίστηση οι άνθρωποι της Ναυπάκτου που «πίεσαν» να μην γίνει ο αγώνας.

20180204_150829

Ωστόσο το ματς ξεκίνησε, μάλλον η …….Λασπομαχία ξεκίνησε με φόβο την σωματική ακεραιότητα των παιχτών. Τραυματισμός δεν υπήρχε και αυτό είναι το πρώτο θετικό του αγώνα. Μάλλον το κυριότερο όταν βέβαια πρόκειται για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης την άλλη ημέρα θα πάνε για το μεροκάματο…

20180204_150946

Ο αγώνας έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με  αγωνιστικό χώρο γεμάτο νερό. Παιχνίδι δύσκολα παιζόταν στο γήπεδο. Λιγοστές οι φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες.

Παιχνίδι κέντρου ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας που έχουν στόχο το κάτι παραπάνω. Ωστόσο το 0-0 αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που αγωνίσθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με 9 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Ζαχαράκης στο 25΄ αλλά και ο Νταλαπέρας στο 57΄.

Φλογα-Ναυπακτος 3

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια τα έχουν με την ..τύχης τους. Ξεκίνησαν δυνατά προσπάθησαν για γκολ αλλά έπεσαν σε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Φλόγας και τον Μπαλάφα να αποκρούει πέναλτι στο 27΄του Θεοχάρη.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου στην συνέχεια αντέδρασε. Τι και αν αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές για 65΄λεπτά και με 9 ποδοσφαιριστές για 30 λεπτά. Δημιούργησε ευκαιρίες, και το κυριότερο πήγε να κλέψει το μας αν ο Κράνης στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν πιο τυχερός!!!!

Φλογα-Ναυπακτος 4

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθό τον Λύσσαρη και τον Αλεξόπουλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Παναγιωτόπουλος, Νούλας Β.(69΄Κουρσάρης), Στριμμένος, Σαλμάς, Νταλαπέρας, Γκουτσέλης, Ζαχαράκης, Φραγκούλης(65΄Ψηφής), Νούλας Σ.(89΄Κουσκούνης), Βασιλογιάννης(83΄Κράνης)

Ναυπακτιακός (Νίκος Μιμιγιάννης)

Μούζος, Καζανάς(79΄Ψυχογιός), Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Καντάνης, Αγγελόπουλος(88΄Παπανδρέου), Σαμπανέι, Μελετίδης, Μικελάτος(82΄Κονίδας), Ρουμπάτος(55΄Λαγός)