Φλόγα Παλαιομάνινας και Αμβρακικός Λουτρού έμειναν στο μηδέν σε ένα ματς που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ, γιατί….η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν αυτή που μας έβγαλε τα μάτια!!

Οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά οι προσπάθειες τους σταματούσαν κατά κύριο λόγο στο βούρκο του «Καραπαπά»!!

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι , ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός, με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών να θυμίζουν αγώνες νεροτσουλήθρας, Οι  παίχτες της Φλόγας πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα δημιούργησαν φάσεις ,είδαν δυο φορές την μπάλα να χτυπάει στα αντίπαλα δοκάρια( 42΄Φραγκούλης, 88΄  Κουσκούνης), δίχως όμως αυτή να καταλήξει στα δίχτυα.

Αν  και αγωνίστηκαν από το  60΄με 10 ποδοσφαιριστές (κόκκινη κάρτα ο Φραγκούλης), εντούτοις προσπάθησαν για την νίκη, δίχως όμως να κατακτηθούν οι 3 βαθμοί.

Δυστυχώς υπήρξε και τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Αμβρακικού!! Ο Τσιλίκης αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο , και ελπίζουμε να μην έχει κάτι το σαβαρό και να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Προβίδας με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Μπάκα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Μπρέσιακας (46΄Νούλας Β.), Στριμμένος, Σαλμάς, Ψηφής (77΄Κουσκούνης), Κράνης, Κοτρότσος (46΄Κουρσάρης), Φραγκούλης, Νούλας Σ., Βασιλογιάννης

Αμβρακικός Λουτρού (Δημήτρης Τσιτσομήτσος)

Βασιλόπουλος, Τσιλίκης, (51΄λ.τρ. Αυγέρης) Ζίγκιρης, Καραούλης, Παπανίκος, Νίκας (87΄Θώδης), Παγώνης, Ρόκκος(78΄Φονιάς), Σαπλαούρας, Σπανός, Γουρούνας