Δίκαιη μοιρασιά στο γήπεδο του Δοκιμίου όπου ο γηπεδούχος Απόλλων αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απόλλων Θέρμου με 1-1.

Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Ο γηπεδούχος Απόλλων Δοκιμίου έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία, και οι φιλοξενούμενοι την πολυπόθητη τετράδα της βαθμολογίας.

20180217_150049

Εντούτοις οι φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παρακολούθησαν ένα όμορφο παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για την νίκη δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες αλλά το τελικό 1-1 θεωρείται δίκαιο με βάσει την συνολική εικόνα στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκαν μόλις στο 7 λεπτό. Ο Αλπέντζος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Ρόκκος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Δοκιμίου και με κοντινό σουτ δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Απόλλων Δοκιμίου ισοφάρισε δυο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Καμμένος με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας του Θέρμου, όπου εκεί βρέθηκε ο υψηλόσωμος Μυλωνάς που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δοκιμι-Θερμο 4

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος με βοηθό τον Κολοσιώνη και την Κοτρότσου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Γιάννης Μακρής)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Γρηγοράκης(59΄Γιαννακάς Ν.), Γαρούφης (27΄λ.τρ. Τσακανίκας Ν), Μυλωνάς, Κοκώνης, Μπαλάφας, Μπούρος(67΄Σουρουβέλης), Ξευγένης, Κορομηλάς Απ., Καμμένος(71΄Μανουσάκης)

 

Απόλλων Θέρμου (Βασίλης Παστρωμάς)

Κούντρας, Καλλιακμάνης Δ., Καλλιακμάνης Δ(66΄Κοθρούλας)., Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Καρβελάς(90΄Φάτσαλης), Κόκκοτος(78΄Πίτσιος), Πελεκάνος, Κούκος Στεργίου

Δοκιμι-Θερμο 3