Σημαντικό διπλό στη Λιβαδειά πήρε ο Παναιτωλικός, με τον Τραϊανό Δέλλα να το χαρακτηρίζει δίκαιο στη συνέντευξη Τύπου.

Πάντως, ο τεχνκός των «καναρινιών» πρόσθεσε ότι υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά και θα πρέπει οι παίκτες του να συνεχίσουν την καλή δουλειά.

«Ήρθαμε με σκοπό να παρουμε κάτι από το παιχνίδι και αν μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κάτι που το καταφέραμε στο τέλος. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, αλλά, παρόλο τη δύναμη που είχε στις φάσεις ο Λεβαδειακός, εμείς προσπαθήσαμε μέσα από την ποιότητα που έχουν οι παίκτες μας να μην σηκώσουμε την μπάλα γιατί εκεί υπερτερούσε ο Λεβαδειακός.

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να έχουμε μια ορθολογική ανάπτυξη, θεωρώ ότι πέρα από τα δυο πέναλτι είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν απειληθήκαμε καθόλου, αν εξαιρέσουμε στο πρώτο μέρος το γκολ που έβαλε ο Λεβαδειακός. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η νίκη μας, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμα. Θέλω να πω στα παιδιά ότι έκαναν καταπληκτική δουλειά απόψε και πρέπει να τη συνεχίσουν», ανέφερε ο Δέλλας.

Επίσης, είπε:

Για τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα: «Όπως είπα μετά τον Παναθηναϊκό ότι ξεκινάει μια σειρά βατών παιχνιδιών για εμάς, σε αυτά εμείς θα πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών που μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Κάναμε μια καλή αρχή με τον Πλατανιά, συνεχίσαμε σήμερα και νομίζω ότι θα έχουμε και συνέχεια».

Για τους τραυματισμούς που υπήρξαν στο ματς: «Τα πιο πολλά παιδιά που έγιναν αλλαγές είναι περισσότερο από τις απραξίες τους, κάποιες κράμπες, αλλά δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα».