Χωρίς να συναντήσει δυσκολία ο Ατρόμητος Αντιρρίου πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, νικώντας την Αναγέννηση Μεσολογγίου με 6-0 σε αγώνα που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο του Μεσολογγίου.

Οι νικητές ήταν ανώτεροι, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης φτάνοντας τους 41 βαθμούς.

Μόλις στο 6΄λεπτό ο Μυτιλήνης ανοίγει το σκορ για τον Ατρόμητο. Στο 20΄ο Μάριος Παναγιωτόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Έξι λεπτά αργότερα ο Μ. Παναγιωτόπουλος πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, και στο 36΄ο Κουραχάνης κάνει το 0-4, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Θ. Καλαβρουζιώτης κάνει το 0-5, και στο 54΄ ο Ευθυμιόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Ξύστρας με βοηθό την Βασιλείου και τον Ροδάτο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Μεσολογγίου (Δημήτρης Μαντέλος)

Βασκαντήρας, Ρήγας, Μπαρμπαρούσης, Παπαδάτος – Νταλιάνης, Παπουτσόπουλος, Μακρής, Βασιλείου, Ζώγας, Ναούμης, Καππές (46΄Σούλα), Χαϊκαλης (35΄λ.τ Φλωρόπουλος).

Ατρόμητος Αντιρρίου(Γιάννης Πανουργιάς)

Φλωρόπουλος, Βλάχος, Διαμαντόπουλος, Πέκεζ, Σπανογιάννης (67΄Πατογιάννης), Πετσίνης, Ευθυμιόπουλος, Κουραχάνης, Μυτιλήνης (46΄Ζαχαρόπουλος), Καλαβριζιώτης (46΄Καλαβρουζιώτης), Παναγιωτόπουλος Μ. (63΄Παναγιωτόπουλος Ι.)