Δυνατό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν παρακολούθησαν οι φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αγρινίου. Ο Αστέρας Καμαρούλας πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕ Δημητρίου με 3-1 και έφτασε τους 26 βαθμούς, ενώ αντίθετα η «Ένωση» παρέμεινε στους 39 βαθμούς.

Τα γκολ του αγώνα

28΄  0-1 Ο Αναστασίου ανατρέπεται μέσα στην περιοχή της «Ενωσης» από τους αμυντικούς με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δίνει πέναλτι. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες παικτών και προπονητή της «Ένωσης για την υπόδειξη του διαιτητή, με αποτέλεσμα να υπάρχει τετράλεπτη διακοπή του αγώνα. Τελικά το πέναλτι χτύπησε εύστοχα ο Αριστόπουλος Ι. ανοίγοντας το σκορ για την Καμαρούλα

41’ 0-2  Εκτέλεση φάουλ από τον Γκοργκόλη κεφαλιά του Σταματελόπουλου η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αναστασίου διπλασιάζει τα γκολ για την ομάδα του.

55΄ 1-2 Ο Αριστόπουλος Θ. με σουτ μέσα από την περιοχή μειώνει το σκορ

88΄1-3 Γέμισμα στην περιοχή της «Ένωσης», ο Μπούτιβας στην προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα έκανα λάθος εκτίμηση με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίτχυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καρατζιούνης με βοηθό τον Γαλανόπουλο και τον Τάκο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Μπουλιέρης)

Μπούτιβας, Κουτρομάνος(54΄Μπαμπάτσικος), Πανταζή, Καλοκαίρης, Στεφανόπουλος, Βέρμπης(89΄Μπαλωμένος), Μπόλης, Καραλής, Αριστόπουλος Θ. , Κατσαβοχρήστος(74΄Κακιώνης), Μπουλιέρης.

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Σταμάτης, Αριστόπουλος Ι., Πίτλιγκερ, Παναγιωτόπουλος, Καντάνης, Ματζανάς, Πετρονικολός, Σταματελόπουλος(74΄Καπέλης), Αναστασίου(75΄Δράκος), Ζαμπάρας(90΄Κακαμπούκης.), Γκοργκόλης(90΄Τσέλικας)