Την ήττα στο Μεσολόγγι από την γηπεδούχο ΑΕΜ γνώρισε ο Απόλλων Δοκιμίου την Κυριακή το μεσημέρι στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας του νομού μας.

Ο Απόλλων «πάλεψε» το παιχνίδι και μπορούσε αν είχε και την τύχη σύμμαχο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα της ΑΕΜ.

Στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά πετυχαίνοντας γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου, με σκόρερ τον Πιστιόλη.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε για την ισοφάριση δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες στο 45΄, και 54΄με τον Καμμένο, στο 55΄με τον Τσακανίκα, στο 82΄με τον Ξευγένη, και στο 88΄με τον Γρηγοράκη, δίχως όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι «έχασαν» πέναλτι στο 58΄με τον Μιχαλόπουλο (δοκάρι)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθό τον Καλαμπόκη και τον Αντωνόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου (Χρήστος Ζαρκαβέλης)

Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης, Καβαλλάρης Θ., Λίτσος, Κάκκος Μ., Μιχαλόπουλος (87΄Καβαλλάρης Δ.), Ζαχαρόπουλος, Πιστιόλης (90΄Κάκκος Γ.), Βασιλάρης (93΄Παππάς), Ανδρεόπουλος (67΄Παπαποστόλου).

Απόλλων Δοκιμίου (Γιάννης Μακρής)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας, Κορομηλάς (76΄Ταταράκης), Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Ξευγένης, Μανουσάκης, Μπαλάφας (81΄Γρηγοράκης), Καμμένος (67΄Γιαννακάς), Δημητρέλης.