Χωρίς ίχνος υπερβολής στο ελληνικό ποδόσφαιρο την δόξα των ποδοσφαιριστών και των προπονητών την κλέβουν οι παράγοντες του, με τις απίθανες και απρόσμενες ενέργειες τους.

Τελευταίο παράδειγμα η βράβευση την Μεγάλη Τετάρτη (4/4)  από τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής και μέλος της Ε.Ε της ΕΠΟ Παναγιώτη Παπαχρήστο στον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο . Αυτό έγινε στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού της Εθνικής  ομάδας των ελπίδων με την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος .

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 28 Φεβρουαρίου ο Μπεος καταδικάστηκε από το Α΄ τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση koriopolis σε φυλάκιση 4 ετών για δωροδοκία –δωροληψία και αλλοίωση αποτελέσματος.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτ/νιας Παναγιώτης Παπαχρήστος πρόσφατα τιμωρήθηκε από την επιτροπή Δεοντολογίας , αλλά και την επιτροπή εφέσεων με τρίμηνο και δίμηνο αποκλεισμό αντίστοιχα καθώς  και με χρηματικό πρόστιμο!

Στην ΕΠΟ πάντως αντιλαμβανόμενοι το επικοινωνιακό αυτογκόλ που επέτυχαν προσπαθούν να κρατήσουν αποστάσεις από το γεγονός. Αφήνουν να εννοηθεί ότι ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος δεν ήταν ενημερωμένος  για την βράβευση , ενώ ο πρόεδρος της  ΕΠΣ Αιτ/νιας ισχυρίζεται ότι η βράβευση αφορούσε το κοινωνικό έργο του  Δήμαρχου του Βόλου!

Γεγονός αναμφισβήτητο πάντως είναι ότι το κλίμα στην ομοσπονδία  για τον Παναγιώτη Παπαχρήστο βάρυνε ακόμη περισσότερο , αφού μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε σε μια δύσκολη συγκύρια για την διοίκηση της ΕΠΟ  της προσθέτει ακόμη έναν «πονοκέφαλο» αφού βραβεύει και ταυτίζεται με  τιμωρημένους παράγοντες.

Και όχι μόνο αυτό αλλά και στον Παναιτωλικό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ενωσης, έβγαλαν πραγματικά… σπυράκια, όταν είδαν τον Παπαχρήστο -τον οποίον στηρίζουν ανοιχτά στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΑ- να βραβεύει τον Αχιλλέα Μπεο  τον  οποίο με τις ανακοινώσεις τους τον θεωρούσαν  persona non grata  για το ελληνικά ποδόσφαιρο!

www.sportime.gr/