Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εξετάζει εδώ και καιρό ο Μάκης Χάβος  ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός έχει και με άλλα να ασχοληθεί.

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να μην ισχύει στο απόλυτο «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά» όμως στην προκειμένη περίπτωση, ο 48χρονος προπονητής καμαρώνει για τον 23χρονο γιό του Σίμο, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια εξασκεί με ιδιαίτερη επιτυχία το επάγγελμα του σκάουτερ – αναλυτή!

Έχοντας πάρει το δίπλωμα UEFA Β, ο Συμεών (αυτό είναι το κανονικό του όνομα) βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, στο πλευρό του Φρανσουά Μοντεστό, ενώ έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ στο ίδιο πόστο.

Μάλιστα στο Λιμάνι έχουν να το λένε με τις ικανότητες και το «μάτι»  που έχει ο μικρός, ο οποίος φέτος έχει παρακολουθήσει δεκάδες αναμετρήσεις μικρών πρωταθλημάτων (από Football League και κάτω…) προκειμένου να αλιεύσει λαβράκια για τους «ερυθρόλευκους».

Οι γνωρίζοντες αναφέρουν πως η απόκτηση του Δημήτρη Μάνου από τον ΟΦΗ είναι δική του εισήγηση μετά από στενή παρακολούθηση που έκανε στον 23χρονο επιθετικό.

Ο Μάκης Χάβος δεν σταματά να δέχεται τα εγκώμια των ανθρώπων του χώρου για τον γιο του και σε όσους τον ρωτούν γιατί δεν τον έχει στο πλάι του στις ομάδες που κατά καιρούς προπονεί και προτιμά να τον έχει αντίπαλο, τους απαντά  πως «ο Σίμος είναι για μεγάλα πράγματα…»!

www.sportime.gr