Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ

Την ήττα με σκορ 4-2 γνώρισε ο Παναιτωλικός στη Λάρισα. Προηγήθηκε στο 1ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Μοράρ, αλλά στο 9’ ισοφάρισε ο Μιλοσάβλιεβιτς με σουτ και στο 14’ έγινε το 2-1 με κεφαλιά του Γκόλια. Στο 21’ ο διαιτητής Σκουλάς ανεξήγητα απέβαλε τον Πάουλο και η ομάδα μας αγωνίστηκε στον υπόλοιπο αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα. Στο 42’ ο Ναζλίδης με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το τρίτο γκολ της ΑΕΛ, η οποία αύξησε τη διαφορά με κοντινή κεφαλιά του Αγκάνοβιτς στο 57’. Τέσσερα λεπτά αργότερα από μπαλιά του Μπράβο προς τον Ρόσα, ο Μασούρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του μειώνοντας στο τελικό 4-2. Σο 89’ ο διαιτητής δεν είδε τίποτα σε ανατροπή του Μοράρ από τον Γκόλια εντός περιοχής.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Χούμπτσεφ, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλια, Φατιόν, Μασούρας (70′ Μλαντένοβιτς), Αγκάνοβιτς (62′ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (80′ Μπάλας), Ναζλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μιχάι, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπράβο (63′ Ρόσα), Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (80′ Βασιλούδης), Ντίας, Μοράρ.