Περίμενε το κάτι παραπάνω. Την είσοδο της Φλόγας στην πολυπόθητη πρώτη «τετράδα» της βαθμολογίας. Άλλωστε το άξιζε με βάση την συνολική εικόνα της ομάδας. Ο λόγος για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Γιάκο που μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΜ, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τους για την συνολική εικόνα των 30 αγωνιστικών, τόνισε ότι η Φλόγα άξιζε την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου, ενώ έχει και τα παράπονά του για της αποφάσεις των διαιτητών σε καθοριστικά σημεία των αγώνων , που στέρησαν από την ομάδα πολύτιμους βαθμούς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην τηλεόραση του Αχελώος tv.

Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Ζητούσαμε μόνο τη νίκη. Στόχος από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν το «μηδέν» στην άμυνα, και στην συνέχεια το γκολ. Το ματς δυσκόλεψε όταν δεχθήκαμε το γκολ και έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν η ομάδα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Φλόγας για την προσπάθεια που έκαναν όλη την ποδοσφαιρική σεζόν. Θεωρώ ότι είναι άδικο ότι η Φλόγα βρίσκεται εκτός «τετράδας», γιατί η συγκομιδή βαθμών ήταν αρκετή για να βρεθούμε στης προνομιούχες θέσεις .

Εύχομαι στην ΑΕΜ καλή συνέχεια  στα πλέι-οφ.

Για τον εκπληκτικό πρώτο γύρο της ομάδας τόνισε

Στόχος από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να αγωνισθεί και στα πλέι-οφ. Παρόλο της δυσκολίες του πρωταθλήματος νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σωστά, κυρίως στον πρώτο γύρο, αλλά και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Δυστυχώς όμως κατά την διάρκεια του β΄ γύρου αστάθμητοι παράγοντες ( αποβολές παιχτών, πέναλτι εις βάρος της ομάδας, ματς σε ακατάλληλα γήπεδα),  δεν να μας άφησαν να ολοκληρώσουμε την πολύ καλή πορεία μας…..

Δυστυχώς υπήρχε «δόλος» απέναντι στην Φλόγα!!!

Για τους διαιτητές και την αντιπαράθεση ανάμεσα στην διοίκηση της ΕΠΣΑ και της Φλόγας τόνισε:

Θεωρώ ότι αν υπάρχει κόντρα της ΕΠΣΑ με την Φλόγα, οι διαιτητές δεν πρέπει να «σφυρίζουν» εις βάρος της ομάδας μου. Σε πολλά παιχνίδια που δεν υπήρχε κάμερα στο γήπεδο αρκετές αποφάσεις διαιτητών ήταν εις βάρος της Φλόγας….

Για τα ποσοστά των ομάδων για την κατάκτηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τόνισε :

Και οι 4 ομάδες είναι πολύ καλές. Θα γίνουν καλά παιχνίδια. Θεωρώ ότι ο Όμηρος έχει ένα μικρό προβάδισμα  εις βάρος των άλλων ομάδων, από την στιγμή που θα αγωνισθεί 4 φορές στην έδρα του.