Έχει  συμπληρώσει τα 45  του χρόνια και  παρόλα αυτά κάνει ακόμη  πρωταθλητισμό και συλλέγει τίτλους. Ο λόγος για τον Χρήστο Φυτόπουλο που ζει και παίζει ποδόσφαιρο στην Ζάκυνθο τα τελευταία 22 χρόνια. Αποτελεί τον ορισμό του ποδοσφαιριστή – πρωταθλητή αφού ακόμη την μοναδική σεζόν  που αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό 1996-97 και πάλι πρωτάθλημα κέρδισε.(Άνοδος στην Β΄ εθνική) !!

Έχει αγωνιστεί στην Ζάκυνθο , τον Ζακυνθιακό και φέτος στον Α.Ο Κατασταρίου με τον οποίο κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα και η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της  στην Γ΄ εθνική.

Αγωνίστηκε 11 χρονιές στην Δ΄ εθνική και μια σεζόν  στην Γ΄ εθνική την περίοδο 2006-2007 όταν βρέθηκε  αντίπαλος του Παναιτωλικού και στα δυο ματς. Στην συλλογή του εκτός από τα 6 πρωταθλήματα έχει και 15 κύπελλα.

Το περασμένο Σάββατο με προπονητή τον Χρήστο Νόλη κέρδισε στον τελευταίο αγώνα τον Παναρτεμισιακό με 3-0  και βοήθησε τον Α.Ο Κατασταρίου να πανηγυρίσει άνοδο σε εθνική κατηγορία.

Πέρσι πάλι με προπονητή τον Νόλη αλλά στην ομάδα της Ζακύνθου πήρε το πρωτάθλημα κόντρα στον Α.Ο. Κατασταρίου που είχε προπονητή τον Πέτρο Μίχο.

Είναι αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος ενεργός ποδοσφαιριστής στο νησί της Ζακύνθου και τα κουράγια ακόμη  υπάρχουν.

_DSC7085

_DSC7088

_DSC7119

_DSC7120

_DSC7123