Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο ξενοδοχείο IMPERIAL η πρώτη συνέντευξη τύπου από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣΑ Γιώργο Λαγούδη

Λαγουδης

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου ο  Γιώργος Λαγούδης παρουσίασε τους συνεργάτες του, που πλαισίωναν το πάνελ. Πρόκειται για τον Νίκο Χολέβα, Γιάννη Αλεξόπουλο και Αποστόλη Ευθυμίου.

Στο ξεκίνημα μίλησε ο Γιάννης Αλεξόπουλος (Διευθυντής Ορθοπαιδικής του Νοσοκομείου Αγρινίου) ο οποίος ανέφερε ότι «με μεγαλύτερη εμπειρία και με την παρουσία έμπειρων συναδέλφων , είναι η ευκαιρία να γίνει το μεγάλο βήμα, και ο αγώνας που θα γίνει θα δικαιωθεί».

Αλεξόπουλος

Το λόγο στην συνέχεια πήρε ο Γιώργος Λαγούδης και παρουσίασε της «Αρχές και τους στόχους « της Αιτωλοακαρνανικης Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης»

Χολέβας

Στις εισηγήσεις που ακολούθησαν μίλησε ο Νίκος Χολέβας (επιχειρηματίας), ο οποίος ευχαρίστησε τα μέσα ενημέρωσης και τόνισε ότι στις εκλογές θα είναι υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΑ στηρίζοντας τον πρόεδρο Γιώργο Λαγούδη.

Επισήμανε την κακή κατάσταση που βρίσκεται το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, ενώ χαρακτήρισε την Β΄ και Γ΄ κατηγορία , καθώς επίσης και τα παιδικά πρωταθλήματα ως ανύπαρκτα πρωταθλήματα.

Ο κ. Χολέβας επισήμανε ότι έχει της γνώσεις και την εμπειρία να βοηθήσει το ποδόσφαιρο του νομού μας , και θεωρεί ότι με πρόεδρο τον Γιώργο Λαγούδη θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Κάλεσε τους Ερασιτέχνες παράγοντες του νομού να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει, και δεσμεύτηκε κάποιο «χορηγικό πρόγραμμα» για την βοήθεια των ομάδων.

Ευθυμίου Α

Στο τέλος μίλησε και ο Αποστόλης Ευθυμίου (Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας), ο οποίος επισήμανε ότι έχουν μειωθεί αρκετά οι ομάδες από τον Νομό Αιτ/ νίας, και ανέφερε ώς παράδειγμα τον Άρη Αιτωλικού. Επίσης  έδειξε προβληματισμένος με το Ενωσιακό γήπεδο στο Μεσολόγγι , και τόνισε ότι η νεολαία δεν έχει χώρους να αθληθεί, ενώ επίσης ανέφερε ότι υπάρχουν γήπεδα στο νομό μας που δεν είναι νόμιμα. Επίσης ανέφερε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα Αθλητικό Μουσείο, και στο τέλος ευχήθηκε στον κ. Λαγούδη να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΣΑ.

Στην συνέχεια ξεκίνησαν οι ερωτήσεις προς τον κ. Λαγούδη

Λαγουδης 1

Για της καταγγελίες ότι δεν γινόταν συμβούλια ιδιαίτερα την περίοδο της τιμωρίας του κ. Παπαχρήστου ανέφερε:

«Κατά την τιμωρία του προέδρου της ΕΠΣΑ δεν γίνονταν συμβούλια, ενώ υπήρχαν αρκετές αιτήσεις χωρίς όμως απάντηση. Η ΕΠΣΑ λειτουργούσε χωρίς πρόεδρο. Εδώ και δυόμιση μήνες δεν έχει γίνει συμβούλιο. Τα πρωταθλήματα βάδισαν προς το τέλος χωρίς να υπάρχουν ανακοινώσεις. Χωρίς παρουσία στα γήπεδα της ΑΙτ/ νίας από ανθρώπους της ΕΠΣΑ.

Το άρθρο 33 παράγραφος 1 λέει  χαρακτηριστικά ότι συμβούλιο πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά κάθε μήνα, αλλά δυστυχώς αναβάλλονταν  …..»

Για της πληροφορίες που υπάρχουν ότι η διοίκηση της ΕΠΣΑ συγκεντρώνει δηλώσεις στήριξης σωματείων υπέρ του προέδρου της :

Πάντως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν είναι ηθικό και έντιμο!!!! Ένας τιμωρημένος πρόεδρος να πηγαίνει στα σωματεία και να ζητάει χαρτιά στήριξης. Εμείς κατά της περιοδείες που κάνουμε με τους συνεργάτες μου , έχουμε την απόλυτη πλειοψηφία των σωματείων που στηρίζουν τον αγώνα μας και είναι δίπλα μας.

Για την ημερομηνία των εκλογών και η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου:

Νομίζω ότι οι εκλογές θα γίνουν μετά την γενική συνέλευση της ΕΠΟ (έχει ορισθεί στις 29 Ιουνίου), και πιθανή ημερομηνία είναι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Όσο αφορά το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο , και με κάποιες προσθήκες θα το δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο.

Για την στήριξη που μάλλον έχει από μεγάλη ομάδα του κέντρου

Δεν συμβαίνει. Μας στηρίζουν οι ομάδες του νομού Αιτ/νίας . Είμαι αρκετά χρόνια καταξιωμένος στο ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής και παράγοντας και εμείς σαν παράταξη θα κοιτάξουμε μόνο  την ομάδα του νομού μας τον Παναιτωλικό.

Για την διαφάνεια της διαιτησίας

Δύσκολο το θέμα της διαιτησίας . Πρέπει να βρισκόμαστε συνέχεια στα γήπεδα και να έχουμε άποψη. Δεν νοείτε να υπάρχουν παραπτώματα διαιτησίας και να μην τιμωρούνται οι διαιτητές. Θα είμαι σκληρός σε αυτό το θέμα. Όποιος αναλάβει την διαιτησία θα είναι πολύ αυστηρός.

DSC01555

DSC01567

DSC01585

DSC01587

DSC01590

Νταουλας