Στην τελική προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Κ14 κλήθηκε να συμμετάσχει ο νεαρός Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας “Ατλαντες Αγρινίου” και Αρχηγός της Μικτής Παίδων Αιτωλ/νίας (Κ-14) Θανάσης (Θάνος) Προδρομίτης .

Ο νεαρός Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής έχει κληθεί να βρίσκεται στο 4ήμερο 25-28 Ιουνίου στο Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθούν οι τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ14 Εθνικών ομάδων, στα πλαίσια  του εγκεκριμένου από την UEFA αναπτυξιακού προγράμματος ΕΠΟ «training the future».

Ο 14χρονος επιλέχθηκε για τις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Εθνικής ομάδας Κ14, από την παρουσία του στην προπόνηση για την προεθνική ομάδα τον περασμένο Απρίλιο στο Μεσολόγγι , η οποία διεξήχθη υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού Θεόδωρου Ελευθεριάδη.

Στο στόχαστρο ακαδημιών της Super League ο νεαρός άσος 

Aπό το καλό στο καλύτερο πάει ο Θάνος Προδρομίτης , ένας από τους πλέον εξελίξιμους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαπρέπει στην Αιτωλ/νία.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες “Άτλαντες Αγρινίου” ,έχοντας έως τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο προπαιδικό-παιδικό Αιτωλ/νίας,Μεικτή Κ-14 αλλα και την περσινή του εμφάνιση στο Β’ τοπικό όπου ενθουσίασε  τους πάντες παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός άσος όπως αναμενόνταν μέσα στους τελευταίους μήνες μπήκε στο στόχαστρο των ακαδημιών ομάδων της Super League όπου τον είδαν και τον ξεχώρισαν, το τμήμα scouting της ΑΕΚ ,του Ολυμπιακού,Παναιτωλικού και τώρα τελευταία του Παναθηναικού όπου κατα πάσα πιθανότατα θα ενσωματωθεί τον Αύγουστο.

https://www.vimapoliti.gr/