Η στάση των έξι «άστεγων» ΠΑΕ, Παναθηναϊκού, Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, Παναιτωλικού, Ατρομήτου και Λαμίας παραμένει η ίδια.

Οι έξι ΠΑΕ παραμένουν ανυποχώρητες και διεμήνυσαν ότι δεν θα κάνουν πίσω αν δεν βρεθεί λύση στα τηλεοπτικά.

Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, δεσμεύτηκε για ισονομία και… «by the book» στις διαφωνίες.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή και έντιμη συνεργασία. Αναλαμβάνω την προεδρία σε μία πολύ δύσκολη περίοδο τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και γενικότερα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια αυτή τη στιγμή, μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Έχουμε θέματα στο τραπέζι που πρέπει να λυθούν τάχιστα. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και ο συνεταιρισμός πρέπει να το λύσει και αυτό το θέμα. Για να έχουμε ένα έντιμο, αξιοπρεπές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσουμε ώστε όλες οι ομάδες να έχουν τηλεοπτική στέγη. Η αναδιάρθρωση συζητείται και πρέπει και γι’ αυτό το θέμα σαν συνεταιρισμός να πάρουμε απόφαση.

Πιστεύω ότι αν είμαστε γεροί και με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Θεωρώ ότι η θέση μου σαν προέδρου της Λίγκας θα μπορώ να συγκεράσω απόψεις, να βγαίνουμε ενωμένοι και με πλειοψηφία να μπορώ να διαπραγματευτώ τις αποφάσεις που θα παίρνουμε.

Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω προσωπική επαφή ή οτιδήποτε έξω από τις αρχές του συνεταιρισμού. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν την πορεία μου. Ίσως να εκπληρώνεται ένα όνειρο μου. Ποτέ δεν πρόκειται να παίξω το ρόλο του παράγοντα από αυτή τη θέση.

Μακάρι να μπορέσω να διατηρήσω την ισονομία μεταξύ των μελών όποιοι και αν είναι αυτοί, μεγάλοι είτε μικροί. Όταν έχουμε διαφωνίες θα γίνεται by the book», ανέφερε αρχικά.

Για την αναδιάρθρωση, είπε: «Περιμένω να διαμορφωθούν οι προτάσεις. Την Παρασκευή στο συμβούλιο θα διαμορφωθεί η πρόταση. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα πριν έχω απόφαση συμβουλίου. Δεν θέλω να κάνω κάτι χωρίς απόφαση συνεταιρισμού».