Ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική για τον πέμπτο και έκτο όμιλο του Μουντιάλ, με το Σερβία – Βραζιλία να ξεχωρίζει. Γκολ θέλει η Γερμανία κόντρα στη Νότια Κορέα, ενώ προβάδισμα έχει η Ελβετία απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

Νότια Κορέα – Γερμανία

Στις 17:00 στο «Kazan Arena» αγωνίζονται Νότια Κορέα και Γερμανία. Τη δεύτερή της ήττα στο τουρνουά γνώρισε η Νότια Κορέα, η οποία ήταν χειρότερη από το Μεξικό και δίκαια έχασε με 1-2. Πλέον αδιάφορη στο τρίτο ματς του ομίλου, αντιμετωπίζει τη Γερμανία που έστω και στο τέλος επικράτησε της Σουηδίας. Το απευθείας φάουλ του Κρόος λύτρωσε το σύνολο του Λεβ, που με ευρεία νίκη σήμερα έχει την πρόκριση στα χέρια της. Αν η Γερμανία κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε χρειάζονται μη νίκη της Σουηδίας επί του Μεξικό για να προκριθούν. Που ποντάρουμε; Τα «πάντσερ» θέλουν νίκη με πολλά γκολ και είναι δεδομένο πως θα «σκυλιάσουν» να την πάρουν. Το over 3.5 είναι στο 2.25 και μας αρέσει.

Περισσότερα για το Νότια Κορέα – Γερμανία εδώ

Σερβία – Βραζιλία

Περνάμε και στον έκτο όμιλο, όπου το βράδυ στη Μόσχα κοντράρονται Σερβία και Βραζιλία. Η Σερβία αυτοκτόνησε… καθώς ενώ κέρδισε 1-0 την Ελβετία έχασε στο τέλος με ανατροπή και μπήκε σε μπελάδες για την πρόκριση. Πλέον, χρειάζεται απαραιτήτως νίκη δικιά της σήμερα, ενώ αν φέρει ισοπαλία θα πρέπει να περιμένει ήττα των Ελβετών με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά από την αδιάφορη Κόστα Ρίκα. Λυτρωμένη θα πρέπει να αισθάνεται η Βραζιλία, η οποία στο τέλος επικράτησε της Κόστα Ρίκα με 2-0. Με βαθμό ή βαθμούς σήμερα προκρίνεται στα νοκ άουτ, όπως και με ήττα της Ελβετίας επί της Κόστα Ρίκα αν η ίδια δεν κερδίσει. Εύκολα ή δύσκολα η «σελεσάο» αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς, όμως το διπλό είναι χαμηλό. Κρατάμε το 2-3 σύνολο που διπλασιάζει το ποντάρισμά ματς.

Ελβετία – Κόστα Ρίκα

Στο «Stadion Nizhny Novgorod» γίνεται το δεύτερο βραδινό ματς. Η Ελβετία έκανε την ανατροπή με τη Σερβία, νίκη που την φέρνει κοντά στην πρόκριση. Με τους τέσσερις βαθμούς που έχει μαζέψει η ομάδα του Πέτκοβιτς, χρειάζεται σήμερα τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη Κόστα Ρίκα ώστε να μην της νοιάζει τι γίνεται στο άλλο ματς. Για να πάρει την πρώτη θέση, χρειάζεται να μην κερδίσει η Βραζιλία ή δικιά της νίκη με καλύτερη διαφορά τερμάτων από αυτή της «σελεσάο». Η Κόστα Ρίκα από την πλευρά της, αν και το πάλεψε, δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα από τη Βραζιλία και είναι πλέον δίχως στόχους. Ο άσος αν είναι οριακά αποδεκτός στο 1.67 αναμένεται να επιβεβαιωθεί.