Ο έμπειρος χαφ αποχαιρέτησε την Γκέτεμποργκ, η οποία από την πλευρά της… απολογήθηκε γιατί ο αρχηγός της θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό.

Ο Σεμπάστιαν Ερικσον είναι ένα μεγάλο «κεφάλαιο» για την Γκέτεμποργκ, αφού μεταξύ όλων των άλλων ήταν και αρχηγός της. Πλέον είναι κάτοικος Αγρινίου και η ομάδα της Σουηδίας τον «αποχαιρέτησε» μέσω της επίσης ιστοσελίδας της. Οπου μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ματς Γκριν, μέσω των οποίων ο τεχνικός της διευθυντής… απολογείται – τρόπο τινά – που δεν έμεινε ο παίκτης στο Ούλεβι. Κάτι που… λέει πολλά. «Θέλαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον το μόνο που μπορούμε να του ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία».
Ο 31χρονος χαφ από την πλευρά του σχολίασε, μεταξύ άλλων, στο σάιτ της πρώην ομάδας του πως «ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, προπονητές, παίκτες και φυσικά τους φίλους της Γκέτεμποργκ. Οπως και τους εργαζόμενους στην ομάδα. Θα μου λείψετε και είμαι περήφανος που έπαιξα μαζί σας. Τώρα ήρθε η στιγμή για μία… περιπέτεια».
www.gazzetta.gr