Αν και χθες δεν κάναμε μεγάλο ποντάρισμα, πήγαμε στις 10 μονάδες, καταφέραμε να τις διπλασιάσουμε, μιας και το ματς της Σεντ Τζόζεφς με την Β36 έληξε στην ισοπαλία με 1-1, αποδίδοντάς μας το 2.00 στην επιλογή του under 2.5.

Πάμε να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε, με το βλέμμα να στρέφεται αναπόφευκτα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πιο συγκεκριμένα στη μάχη της Ουρουγουάης με τη Γαλλία. Ένα ματς το οποίο θα είναι… για γερά νεύρα και έχει ένα θεωρητικό φαβορί, την υπερπλήρη σε όλες τις θέσεις Γαλλία του Ντεσάμπ. Οι «Les Bleus» έρχονται από την τεράστια πρόκριση επί της Αργεντινής με 4-3, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα δεν θα έχουν διαθέσιμο τον σημαντικό μέσο Ματουιντί. Αήττητη για 8 ματς η ευρωπαϊκή ομάδα, με 6 νίκες σε αυτό το διάστημα, έχει καταφέρει να σκοράρει στα 12 από τα 13 πιο πρόσφατα ματς.

Στον αντίποδα, η Ουρουγουάη στην φάση των «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Πορτογαλίας, επικρατώντας με 2-1, έχοντας κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση σε αυτό το ματς. Το χειρότερο πάντως για τους Λατίνους είναι ότι σήμερα δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του ανθρώπου ο οποίος με τα δύο τέρματα που πέτυχε, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, του φορ Καβάνι. 7 νίκες στη σειρά μετράει η ομάδα της Ουρουγουάης, μόνο στο τελευταίο ματς παραβιάστηκε η άμυνά της. Στοιχηματικά τώρα, με δεδομένο ότι η Γαλλία έχει πρόβλημα στις κλειστές άμυνες και αντίστοιχα θα είναι τέτοια η Ουρουγουάη και σήμερα, ειδικά με την απουσία του σταρ Καβάνι, η ισοπαλία στο πρώτο μέρος μετατρέπεται σε βασική μας επιλογή, σε απόδοση 1.85.

Για περισσότερα προγνωστικά ποδοσφαίρου, επισκεφτείτε το Bethoven.