Διπλασιάζουμε με Χάμαρμπι

Εν αναμονή των ημιτελικών Μουντιάλ (Τρίτη, Τετάρτη), ποντάρουμε σε δύο επιλογές από τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

 

Σεϊναγιόεν – Ροβανιέμι

Η πρώτη μας σημερινή επιλογή έρχεται από το πρωτάθλημα Φινλανδίας. Βελτιώθηκε σημαντικά η ψυχολογία των παικτών της Σεϊναγιόεν μετά το 1-0 επί της Λάχτι, καθώς η ομάδα «ξεκόλλησε» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ροβανιέμι, «τρέχει» αήττητο σερί 6 αγώνων (4-2-0), έχει… σκαρφαλώσει στη 2η θέση και απειλεί την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Πρόκειται για αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που πατούν καλά εσχάτως, πιστεύουμε πως θα σημειωθούν γκολ κι από τις δύο πλευρές. Στο 1.97 προσφέρεται το G/G.

 

Χάμαρμπι – Έστερσουντ

Για το δεύτερο σημείο παραμένουμε στη Σκανδιναβία και από την Φινλανδία… μετακομίζουμε στη Σουηδία και την πρώτη κατηγορία. Ευνοήθηκε από τη διακοπή του πρωταθλήματος η Χάμαρμπι, αφού προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και επιδιώκει ανάκαμψη. Στην έδρα της είναι ισχυρή και σε 6 αγώνες έχει χάσει βαθμούς μόνο από την ΑΪΚ, την οποία, αν κερδίσει απόψε, αφήνει δεύτερη και περνάει στην κορυφή της κατάταξης. Σε μεταβατικό στάδιο η Έστερσουντ, μετά τη φυγή του προπονητή Πότερ, ο οποίος είχε ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, από τη δεύτερη κατηγορία την έφτασε να παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Μαζί με τον Άγγλο κόουτς αποχώρησαν και 3 βασικοί παίκτες, οπότε αναμένεται να χρειαστεί χρόνο η Έστερσουντ. Αξιόλογη επιλογή ο άσος, τον οποίο ποντάρουμε στο ικανοποιητικό 2.05.