«Γεμάτο» κουπόνι στοίχημα ΟΠΑΠ με 40 αναμετρήσεις του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.  Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

 

Νέφτσι Μπακού – Ουίπεστ

Η πρώτη μας επιλογή αφορά τη Νέφτσι, μια φιλόδοξη ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία δυναμώνει σε σταθερή βάση. Πρόσφατα απέκτησε χορηγό μεγάλη τουρκική αεροπορική εταιρεία και το μπάτζετ της ενισχύθηκε. Πήρε κάποιους παίκτες, αναμένεται να γίνουν κι άλλες μεταγραφές με στόχο να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπως είχε κάνει το σεζόν 2012-13. Για να το πράξει αυτό το πρώτο βήμα είναι απέναντι στην ουγγρική Ουίπεστ, η οποία επανέρχεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 9 χρόνια. Πιστεύουμε πως υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε ικανοποιητική απόδοση προσφέρεται το διπλό (2.20).

 

Σάμροκ Ρόβερς – ΑΪΚ Στοκχόλμης

Από το μακρινό Μπακού, μεταφερόμαστε στο Δουβλίνο για τη δεύτερη επιλογή της ημέρας. Η Σάμροκ Ρόβερς διαγράφει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας, «τρέχει» αήττητο σερί 3-1-0 και ανακάμπτει έπειτα από το προβληματικό της ξεκίνημα. Υποδέχεται τη φορμαρισμένη ΑΪΚ Στοκχόλμης, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Σουηδίας και προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-1 επί της Τρέλεμποργκ. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορούν να πετύχουν από τουλάχιστον ένα τέρμα. Δελεαστικό το G/G στο 2.20.