Στο αποψινό κουπόνι πάμε στοίχημα live ξεχωρίζουν οι δύο αναμετρήσεις από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Δανίας. Το πρόγραμμα πλαισιώνεται με ματς από Ιρλανδία και Β’ Βραζιλίας. Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

Σοντέρισκε – Άαλμποργκ
Από θετική σεζόν προέρχεται η Σοντέρισκε, διεκδίκησε μέχρι τέλους ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, με όπλα την αποτελεσματική άμυνα και την ισχυρή έδρα. Δεν τα κατάφερε, όμως και μόνο που έφτασε σε αυτό το σημείο θεωρείται επιτυχία. Η αδυναμία για το συγκρότημα του Κλάους Νέργκορντ ήταν στην κορυφή της επίθεσης και ψάχνει τη λύση στο πρόσωπο του Μαρκ Λίντερ, ο οποίος ήρθε από τη ΦΚ Αϊντχόφεν. Πέρσι αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Β’ Ολλανδίας, με 30 τέρματα σε 31 παιχνίδια! Αντιμετωπίζει την Άαλμποργκ, η οποία είναι παραδοσιακή δύναμη στη Δανία, αλλά τα τελευταία χρόνια υστερεί, ενώ θα παραταχθεί χωρίς 3 βασικούς. Σε ικανοποιητική απόδοση (2.30+) προσφέρεται ο άσος.

Μποέμιανς – Σλίγκο Ρόβερς
Η δεύτερη επιλογή είναι από την Πρέμιερ Ιρλανδίας. Σημάδια ανάκαμψης έδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια η Μποέμιανς, κέρδισε με 1-0 τη Σεντ Πάτρικς και στο πιο πρόσφατο απέσπασε εκτός έδρας 1-1 από την 3η της κατάταξης, Γουότερφορντ. Κάνει προσπάθεια να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Η Σλίγκο απογοήτευσε την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας με 2-1 από την Μπρέι των πολλών προβλημάτων. Δεύτερη σερί ήττα, ενώ υστερεί όταν απομακρύνεται από το κοινό της, έχοντας επίδοση 1-1-5 στο πρωτάθλημα. Κρατάμε και εδώ τον άσο, που αν τον συνδυάσουμε με αυτόν της Σοντέρισκε «φτιάχνουμε» απόδοση 5.30.