Λίγες μόνο μέρες μετά την επανεκλογή της η διοίκηση της ΕΠΣΑ  δεν  κρύφτηκε. Έδειξε στις ομάδες για ποιο ακριβώς λόγο είναι χρήσιμες να υπάρχουν. Να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν την λειτουργία της Ένωσης.

Αν η άποψη μας είναι σκληρή αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορούμε  να εξηγήσουμε διαφορετικά την ξαφνική  και εντυπωσιακή άνοδο στα παράβολα και τις συνδρομές που καλούνται να πληρώσουν οι ομάδες για να πάρουν μέρος στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ (Πρωτάθλημα –Κύπελλο) .

Ειδικά στην Α΄ κατηγορία η αύξηση που καλούνται να πληρώσουν οι ομάδες είναι εκπληκτική. Φτάνει το 100% σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Για του λόγου το αληθές ας δούμε πόσα πλήρωσαν πέρσι και πόσα καλούνται να πληρώσουν φέτος τα σωματεία της ΕΠΣΑ για την συμμετοχή  τους στα πρωταθλήματα.

2017-18

ΠΑΡΑΒΟΛΟ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) Μαζί με την δήλωση συμμετοχής, το σωματείο πρέπει να καταβάλει σε μετρητά ή με κατάθεση στον με αριθμό 5161-031401-366 λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ το σχετικό παράβολο, σύμφωνα με την από    12-7-2017 απόφαση του Δ.Σ. της Ενώσεως. Το ύψος των χρηματικών παραβόλων παραμένει ίδιο, ήτοι:

Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας είναι 150 ευρώ, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι 120 ευρώ και για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας είναι 90 ευρώ. Στα ποσά αυτά συμπεριλαμβάνεται και η ετήσια συνδρομή κάθε σωματείου προς την ‘Ένωση.

2018-19

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δηλώσεις συμμετοχής έως ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 και ώρα 18:00.

Παράβολο συμμετοχής – συνδρομή σωματείου 300 ευρώ.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δηλώσεις συμμετοχής έως ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 18:00.

Παράβολο συμμετοχής – συνδρομή σωματείου 200 ευρώ.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δηλώσεις συμμετοχής έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 13:00.

Παράβολο συμμετοχής – συνδρομή σωματείου 90 ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα αυτό, έχουν όσα σωματεία αναγνωριστούν ή επαναδραστηριοποιηθούν, μέχρι την ημέρα της κλήρωσης.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Δηλώσεις συμμετοχής έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 13:00.

Παράβολο συμμετοχής :

  1. Σωματεία Γ’ Εθνικής 250 ευρώ (και ετήσια συνδρομή).
  2. Σωματεία Α’ κατηγορία και ερασιτεχνικά τμήματα ΠΑΕ

100 ευρώ.

  1. Σωματεία Β’ κατηγορία 40 ευρώ και
  2. Σωματεία Γ’ κατηγορία 10 ευρώ.

Είναι ανεξήγητο πως η νέα διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση σε μια χρονική περίοδο που η συμμετοχές των σωματείων στα πρωταθλήματα κάθε χρόνο μειώνονται.

Έτσι η ανακοίνωση που έβγαλε πριν από λίγες μέρες η ΕΠΣΑ  ευχαριστώντας τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν περισσότερο μοιάζει με τραγική ειρωνεία παρά σαν έκφραση ευγνωμοσύνης.  Εκτός βέβαια αν η ανακοίνωση βγήκε περισσότερο  για να δηλώσει την μεγάλη συμβολή που είχε ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου τόσο στην προεκλογική  όσο και στην μετεκλογική στην προσπάθεια της διοίκησης Παπαχρήστου να παραμείνει στην ηγεσία της Ένωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και την επισφράγιση του αποτελέσματος αυτής, με την με αριθμό 65/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ για την εκ νέου ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στην παράταξή μας και δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε για το καλό και την πρόοδο του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου, πορευόμενοι, όπως πάντα, με βάση τις αρχές της ισονομίας, της δίκαιης μεταχείρισης και της αξιοκρατίας.

Δραττόμενοι της ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον νομικό σύμβουλο της παράταξής μας κο Χάρη Γρηγορίου για την άρτια νομική κάλυψη που μας παρείχε.

https://agrinioreport.com