Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Δοκιμίου Γιάννης Μακρής σε δηλώσεις που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Κατηγορεί την διοίκηση του Απόλλωνα για ασέβεια σε βάρος του …

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

 

<<το δείς εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.>> λέει μιά ΣΟΦΗ παροιμία του λαού μας.

Αυτό εφάρμοσαν ορισμένα ΘΕΙΚΑ ατομα με ΑΓΓΕΛΙΚΑ προσωπάκια σε δύο περιπτώσεις που με ΑΦΟΡΟΥΝ προσωπικά στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ποδοσφαιρική ομάδα απ΄όπου ξεκίνησα την ΚΑΡΙΕΡΑ μου πάνω απο 15 χρόνια στα γήπεδα.

Πρίν περίπου 5-6 χρόνια με φώναξαν οι τότε ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ να τους βοηθήσω γιατί η ομάδα μας πήγαινε σε ΜΠΑΡΑΖ για να μείνει κατηγορία. Οντως με σαν ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ πήγα και η ομάδα μας ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. τΗΝ ΕΠΟΜΈΝΗ ΧΡΟΝΙΆ δεν με πήραν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ με την πρόφαση ότι εγώ ήμουν ΑΚΡΙΒΟΣ Χωρίς να μου κάνουν ουδεμία πρόταση.

Φέτος ξεκινώντας η χρονιά πήρε ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ τον κ. ΤΟΥΡΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και την δέκατη αγωνιστική διώξαν τον συγκεκριμμένο προπονητή και με φώναξε ο κ. ΜΟΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ να πάω να τους βοηθήσω και σαν ΠΙΣΤΟΣ στρατιώτης πήγα και η ομάδα μας Σ Ω Θ Η Κ Ε αφού όλοι μας περάσαμε εναν ΓΟΛΓΟΘΑ 5 μηνών.

Η τωρινή ΔΙΟΙΚΗΣΗ με ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ πρίν δέκα μέρες ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της καινούργιας σεζόν. Την ΤΕΤΑΡΤΗ που μας πέρασε σε ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ πήραν απόφαση και με εδιωξαν.

Την επομένη το ανακοίνωσαν με λιτή δήλωση στον ΥΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ αλλά δεν μου εξήγησαν για ποιό λόγο. Οι κύριοι αυτοί ακόμη διαδίδουν ότι δεν με ήθελαν οι ποδοσφαιριστές που αυτοί συνέβαλαν τα μέγιστα και σώθηκε η ομάδα και με κανέναν δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.Πίστευαν ότι ολα θα τα πνίξω όπως την πρώτη φορά επεσαν εξω .

Κάποιοι απ΄αυτούς μου φίλαγαν τα χέρια λές και ήμουνα παπάς.Γι αυτό τους αποκαλώ ΘΕΙΚΑ άτομα με αγγελικά προσωπάκια.

Σας κούρασα αλλά ΤΕΛΟΣ θέλω να ευχηθώ στον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ καλή πορεία και ΗΔΗ τον αδειασαν με την δήλωση της ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ απο τα δημοσιεύματα που διάβασα.

Σας ευχαριστώ ΦΙΛΟΙ μου ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου ομάδας και εύχομαι στην ΟΜΑΔΑ που πάτε να χτίσετε ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.