Λαμπερό το «Community shield» μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, όμως στοιχηματικά το… ζουμί είναι στο Βέλγιο και τη Νορβηγία.

Λίλεστρομ – Μόλντε
Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Λίλεστρομ, δεν τα κατάφερε ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ (αποκλείστηκε από την αυστριακή Λίντσερ). Αγνοεί τη νίκη εδώ και 6 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις (επίδοση 0-3-3), έχοντας 3 διαδοχικές ήττες, με τέρματα 2-9 σε αυτό το διάστημα. Αντιθέτως, η Μόλντε είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες (όλες για το Γιουρόπα Λιγκ), αλλά ήταν καταιγιστική και στις 2 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα (4-0 εκτός την Μπραν και 5-1 εντός τη Βαλερένγκα). Ας ελπίσουμε πως το διπλό στο 2.30 δεν αποτελεί «τυράκι». Όπως και να έχει βάσει της φόρμας των δύο ομάδων αξίζει να το επιλέξουμε.

Γκενκ – Σιντ Τρούιντεν
Φοβερό ξεκίνημα για την Γκενκ, δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που παίρνει, αλλά και το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παίζει, κάτι που δε συνηθίζουν οι ομάδες τόσο νωρίς στη σεζόν. Πέρα από τα φιλικά που είχε μόνο νίκες, έχει δώσει τρία επίσημα ματς, σε όλα επικράτησε με επιβλητικό σκορ. Συγκεκριμένα, κέρδισε δύο φορές τη Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο για το Γιουρόπα Λιγκ (5-0 εντός και 4-1 εκτός) και 4-0 εκτός τη Λόκερεν για το πρωτάθλημα. Η Σιντ Τρούιντεν συνήθως χάνει στη συγκεκριμένη έδρα (0-2-5 στις 7 πιο πρόσφατες επισκέψεις της), πιστεύουμε πως θα συνεχίσει το αρνητικό σερί. Στο στοίχημα ΟΠΑΠ επιλέγουμε το συνδυασμό του «άσου» με το over 2.5.