Έντονες φημολογίες λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες ότι η ομάδα της Θύελλας Παραβόλας την επόμενη σεζόν δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ .

Οι φημολογίες αυτές πηγάζουν από το γεγονός ότι οι προπονήσεις στην Θύελλα Παραβόλας σταμάτησαν στις 16 Αυγούστου. Ο προπονητής Θανάσης Πρεβέντζας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Κώστα Δεληγιάννη , ότι η προετοιμασία της Θύελλας διακόπτεται, καθώς επίσης αναβάλλεται και το προγραμματισμένο φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης με τον Αράκυνθο Ματαράγκας.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να υπάρχει «παγωμάρα» στον σύλλογο μετά και το αδιέξοδο σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικό και οικονομικό κάτι που αποτυπώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο από το ξεκίνημα της σεζόν με την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών.

Ο Θανάσης Πρεβέντζας με πολύ προσπάθεια συγκέντρωσε 20 περίπου ποδοσφαιριστές και ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας, για περίπου 10 ημέρες αλλά………

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες στην Θύελλα Παραβόλας ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να γνωρίζουν όλοι το μέλλον της ιστορικής ομάδας.