O ένας μετά τον  άλλο οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των ομάδων της Β΄κατηγορίας  εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τον καταρτισμό των ομίλων από τους υπεύθυνους της ΕΠΣΑ.
Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal.gr ο πρόεδρος του ΠΑΟ Αγρινίου Γεώργιος Νάκος βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει δημόσια την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευσή του για την απόφαση της  ΕΠΣΑ σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων.
Μάλιστα αναφέρει ότι η απόσταση Αγρίνιο – Νεάπολη είναι μόλις …ένα τσιγάρο δρόμος, και δεν μπορεί να καταλάβει πως οι δυο ομάδες του Δήμου Νεάπολης (Ελαιόφυτο και Δάφνη Μεγάλης Χώρας), βρέθηκαν στον όμιλο των ομάδων του Ξηρόμερου, ενώ ο Αστέρας Κυψέλης , και ο Πανοχθιακός στον όμιλο των ομάδων του Αγρινίου
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Λόγω της εργασίας μου (οδηγός αστικού λεωφορείου) γνωρίζω ότι από Αγρίνιο για Ελαιόφυτο είναι 5 λεπτά και από Αγρίνιο για Οχθια – Σφήνα είναι 30 λεπτά.
Ζητώ την παραίτηση των εκλεγμένων μελών της ΕΠΣΑ της περιφέρειας Αγρινίου.
ΥΓ: Αν υπάρχει σειρά και υποχρέωση να συμπληρώσει τον 3ο όμιλο κάποια ομάδα  σίγουρα αυτή δεν είναι ο ΑΟ Ελαιοφύτου, και η Δάφνη Μεγάλης Χώρας
Ο πρόεδρος Γεώργιος Νάκος