Η ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Αγρινίου κύριο Θεόδωρο Πανέτα, κάνει λόγο για την συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄κατηγορία,(ΜΕΣ Ολυμπιακός) ενώ όπως αναφέρει δεν έχει καμία σχέση με την ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας της προηγούμενες ημέρες, και αναφέρει για δοκιμαστικά παιχτών, και δεσμεύεται, ότι θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει τα  συμφέροντα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ομάδα του Ολυμπιακού Αγρινίου έχει δηλώσει συμμετοχή στη πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Το πλήρες όνομα της ομάδας είναι Αθλητικός Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ολυμπιακός Αγρινίου και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΝΑ έχοντας αναγνωριστεί όπως είναι φυσικό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Η ομάδα μας θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα της Ένωσης και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τόσο το τεχνικό τιμ όσο και και οι παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ.
Με έκπληξη διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες ανακοινώσεις που υπογράφονται με το όνομα Ολυμπιακός Αγρινίου και καλούν παίκτες να δοκιμαστούν από την ομάδα. Απ’ όσο γνωρίζουμε η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων κινείται για παίκτες, όμως δεν έχει δηλώσει συμμετοχή σε πρωτάθλημα της ΕΠΣΝΑ. Και αναφερόμαστε σε ομάδα ατόμων, καθώς ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια έγκριση για το συγκεκριμένο σύλλογο και απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν προλαβαίνει να την πάρει μέχρι την Τετάρτη που λήγουν οι προθεσμίες συμμετοχής στη Γ΄ ΕΠΣΝΑ. Και δεν είμαστε και απόλυτα σίγουροι φυσικά ότι θα πάρει αναγνώριση από την ΕΠΟ το συγκεκριμένο σωματείο.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν με ποια λογική η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων κάνει δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών και τα ανακοινώνει μάλιστα. Εμείς σαν Ολυμπιακός Αγρινίου δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει παιχνίδια με το όνομά μας. Στην ομάδα και στην Ακαδημία μας γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε και δε θα αφήσουμε κανέναν να λειτουργεί χρησιμοποιώντας ως διαφήμιση το δικό μας έργο.
Δεσμευόμαστε ότι θα πράξουμε ότι πρέπει για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας και την επένδυσή μας στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. του Α.Μ.Ε.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Πρόεδρος Θεόδωρος Πανέτας