Μεγάλο το ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια της Κυριακής, με τα γκολ στην Αγγλία και την έδρα στη Γερμανία, να δείχνουν ικανά να μας στείλουν στο ταμείο.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γ.

Η πρώτη επιλογή μας για σήμερα έρχεται από την Αγγλία και την αναμέτρηση της «γνώριμής» μας Μπέρνλι με τη Μάντσεστερ Γ. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Πρέμιερ Λιγκ όπου προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα επιστρέφουν αρκετοί βασικοί που προφυλάχτηκαν την Πέμπτη. Στο άλλο στρατόπεδο, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε περίοδο κρίσης, καθώς γνώρισε ακόμα μία ήττα (0-3 από την Τότεναμ). Το κλίμα για τον Μουρίνιο δεν είναι καλό, με τον ίδιο να παρουσιάζεται ειρωνικός στη συνέντευξη Τύπου. Η Μπέρνλι δεν θα είναι τόσο εύκολος αντίπαλος για τη Γιουνάιτεντ όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Περιμένουμε σφιχτό ματς και το 2-3 γκολ αποτελεί επιλογή.

Σάλκε – Χέρτα

Το δεύτερο σημείο της ημέρας έρχεται από την Bundesliga. Από ήττα προέρχεται η Σάλκε, η οποία έχασε με 1-2 από τη Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας. Οι «βασιλικοί μπλε» του Τεντέσκο έχουν όνειρα για τη φετινή χρονιά και η νίκη απόψε είναι μονόδρομος. Με το δεξί ξεκίνησε τη χρονιά η Χέρτα, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της Νυρεμβέργης στο Βερολίνο. Η αποστολή της σήμερα στο Γκέζελκίρχεν είναι δύσκολη, με την παράδοση να μην την ευνοεί (10 σερί ήττες με τέρματα 19-1). Τι κρατάμε στο στοιχημα προγνωστικα ποδοσφαιρο; Ο άσος στο 1.75 είναι «τίμιος» και μπαίνει στο δελτίο ματς.