Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει στις 21.30 της Δευτέρας (3/9) ο ΟΦΗ και η προετοιμασία του ολοκληρώθηκε επί αγρινιώτικου εδάφους το απόγευμα της Κυριακής (2/9).

Οι Κρητικοί θέλησαν να ευχαριστήσουν τον αντίπαλό τους, καθώς τους παραχώρησε το γήπεδο στο αθλητικό του κέντρο για να προπονηθεί.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (2/9) στο Αγρίνιο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της Δευτέρας (3/9, 9.30μμ) με τον Παναιτωλικό, για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.

Η προπόνηση, ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα για το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είδε τους 19 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, να εκτελούν το πρόγραμμα.

Η προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο του Παναιτωλικού.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναιτωλικός, για την παραχώρηση του γηπέδου, για να κάνει την τελευταία της προπόνηση, η ομάδα μας».

Παράλληλα, η ΠΑΕ έστειλε τη Δευτέρα (3/9) τις θερμότερες ευχές της στον βασικό μέτοχο της ομάδας, Αντώνη Καράτζη, που βάφτισε την κόρη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Και το όνομα αυτής …Αρτεμις!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τις θερμότερες ευχές της, στον βασικό μέτοχο της ομάδας, Αντώνη Καράτζη, για την βάφτιση της κόρης του.

Να του ζήσει, να είναι καλότυχη και να την δεί όπως πραγματικά επιθυμεί».