Έντονη δυσαρέσκεια στον ΟΦΗ έχει προκαλέσει η διαιτησία του Γρατσάνη στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (3/9).

Οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για οφσάιντ στο πρώτο γκολ των Αγρινιωτών, καθώς και για δύο πέναλτι που θεωρούν ότι δεν τους δόθηκαν, όπως και για τις πολλές κίτρινες κάρτες και την αποβολή του Νίκου Παπαδόπουλου!!!!

Με ανακοίνωσή τους την Τρίτη (4/9) κάνουν λόγο για διαιτησία «που έμοιαζε με κακόγουστο αστείο» και για «εχθρική αντιμετώπιση», σημειώνοντας ότι ελπίζουν να πρόκειται για «ένα τυχαίο γεγονός».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους: «Στο Αγρίνιο, γίναμε σαν ΟΦΗ, θεατές μιας διαιτησίας, που έμοιαζε με κακόγουστο αστείο:

-Ένα αμφισβητούμενο γκολ εις βάρος μας.

-Δυο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν (το ένα στον Βουό και το άλλο σε προτεταμένο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή).

-8 κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων οι 5 στο πρώτο ημίχρονο.

-Αποβολή του προπονητή μας, επειδή χειροκρότησε τον “άρχοντα” του αγώνα.

Αυτές είναι μερικές από τις “ζωγραφιές” του διαιτητή Γρατσάνη, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες, ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά είχαν την ατυχία, να πέσουν πάνω σε ένα πολύ κακό διαιτητή, για τον οποίο, ο λόγος πλέον πέφτει σε εκείνους, που τον τοποθέτησαν στην Σούπερ Λίγκ.

Ας ελπίσουμε ότι η εχθρική αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα από το συγκεκριμένο διαιτητή, ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει, θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές».