Εθνικές τέλος και την Τετάρτη, το πρόγραμμα είναι σαφώς μικρότερο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν επιλογές, με την Ισπανία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ να μας δίνουν πονταρίσματα. Τι κρατάμε στο Foxbet;

 

Σαραγόσα – Λα Κορούνια

 

Ήταν επιβλητική στο Οβιέδο η Σαραγόσα και έφτασε πέρα για πέρα δίκαια στο τελικό 4-0. Όχι ότι έχουν τόσο μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες, αλλά βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα. Δεδομένου ωστόσο πως το σημερινό είναι παιχνίδι Κυπέλλου, πιθανότατα θα γίνει εκτεταμένο ροτέισον. Στον αντίποδα, η Λα Κορούνια τα βρήκε σκούρα στο πρώτο της φετινό ματς μπροστά στο κοινό της. Κατάφερε ωστόσο με πολύ μεγάλο κόπο να επικρατήσει με σκορ 1-0 της Χιχόν. Πάντως και η «Ντέπορ» θα «κατέβει» με σημαντικές απουσίες απόψε. Με αυτό στο μυαλό και δεδομένης της έδρας, θα πάμε αριστερά. 1 DNB, για να είμαστε καλυμμένοι.

 

Ουάσιγκτον – Μινεσότα Γιουνάιτεντ

 

Έρχεται από σημαντικό βαθμό η Ουάσιγκτον, αφού στάθηκε όρθια στη Νέα Υόρκη και πήρε το 1-1 από τη Σίτι. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν ήταν καλύτερη και στάθηκε τυχερή σε πολλές περιπτώσεις. Την ίδια ώρα, η Μινεσότα είχε την ευκαιρία να πάρει ανάσες τις δύο προηγούμενες εβδομάδες και να ανασυνταχθεί, αφού δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, ηττήθηκε 2-0 από το Κάνσας. Εκτός έδρας, η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Δεν έχει πανηγυρίσει διπλό στις τελευταίες έντεκα εξόδους της. Δεν νομίζουμε να το καταφέρει και τώρα. βάσει και της εικόνας της Ουάσιγκτον, θα πάρουμε τον άσο σε combo με το over 1.5.