Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ ,ο Ατρόμητος Αντιρρίου πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην δυνατή έδρα του Αγγελοκάστρου με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και πήραν προβάδισμα στο σκορ, από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Αχελώος αντέδρασε, ισοφάρισε, αλλά σε στιγμή αδράνειας της άμυνας του, δέχθηκε το δεύτερο γκολ, γνωρίζοντας την ήττα.

Τα γκολ του αγώνα

27΄0-1 Σέντρα  από τα δεξιά με τον Θανασιό, ο Α. Καλαβριζιώτης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους

69΄ Πέναλτι για τον Αχελώο, μετά από χέρι του Βλάχου σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Αντωνόπουλο. Εύστοχος ο Προβίδας φέρνει το ματς στα ίσα.

78΄1-2 Ο Θ. Καλαβρουζιώτης εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας του Αχελώου  και με σουτ δίνει και πάλι το προβάδισμα για τον Ατρόμητο Αντιρρίου

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθό τον Λύσσαρη και τον Καλυβόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Βαλάντης Ζώης)

Μπούτας, Καντάνης, Δερβισης, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Τσιμπούκας (73΄Λ. Ζαλοκώστας), Πεσλής Κ.(38΄Προβίδας), Ανδρεάκης(65΄Ρεντζέπης), Σαγάνας Μ., Αντωνόπουλος, Πεσλής Λ (38’ Μήκας)

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς)

Καραδήμας, Βλάχος, Ταμπάκης, Σπανογιάννης, Κάκκος Χ., Θανασιός, Ευθυμιόπουλος(90΄Πετσίνης), Κουραχάνης, Καλαβριζιώτης Α(87΄Ζαχαρόπουλος Γ)., Ζαχαρόπουλος Α.(75΄Καλαβρουζιώτης Θ), Κάκκος Β. (76΄Κάπο)