Από της 10 Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της Θύελλας Αγίου Ανδρέα, για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας. Η νέα αρχή λοιπόν που έγινε στο σύλλογο που  ξεκινάει με στόχο να δημιουργήσει ένα ικανό σύνολο παιχτών που θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία. Προπονητής της ομάδας είναι ο Νίκος Πριόνας.

Η Θύελλα συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας έχοντας αντιπάλους την ΑΕ Λεσινίου, τον Απόλλων Μαγούλας, τον Άρη και την Δόξα Αιτωλικού, τον Αχελώο Νεοχωρίου και την ΑΕ Χρυσοβίτσας.

Το ρόστερ αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Η Θύελλα ενισχύθηκε με την απόκτηση 3 ποδοσφαιριστών από τον Αράκυνθο Ματαράγκας, ενώ επέστρεψαν στο σύλλογο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στον Μακρυνειακό, Κεραυνό Γαβαλούς και Αχιλλέας Γραμματικούς.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο Νικηφόρος Τραγουλιάς (κεντρικός χαφ), Ευθύμιος Κατσούλας (επιθετικός), και Χριστόφορος Τραγουλιάς (αμυντικός), από τον Αράκυνθο Ματαράγκας.  Επέστρεψαν στην Θύελλα ο Λουκάς Αγγελής από τον Αχιλλέα Γραμματικούς, ο Θανάσης Λάμπος και ο Γιάννης Τσιάμης από τον Κεραυνό Γαβαλούς, και ο Φράνκο Κόρο και ο Τάσος Κίτσιος από τον Μακρυνειακό.

Επίσης κατά την διάρκεια της προετοιμασίας έγινε και φιλικό παιχνίδι με τον Μακρυνειακό τον οποίο η Θύελλα νίκησε με 3-2, ενώ έχει προγραμματιστεί την Κυριακή και φιλικό με τον Αχιλλέα Γραμματικούς.