Το καμπανάκι κινδύνου όσο αφορά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Παναιτωλικού από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος φαίνεται ότι δεν το άκουσαν αυτοί που έπρεπε, δηλαδή οι παίχτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το ότι η ομάδα δεν …τσουλάει είναι φανερό. Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι δεν πέρασε απαρατήρητο και  από το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Δεν έγινε όμως και κάποια προσπάθεια να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, αυτά που αφορούν το οργανωτικό κομμάτι των «καναρινιών».

Η αλήθεια είναι ότι σε ένα ακόμη ματς υπήρξαν προβλήματα. Και για ένα ακόμη ματς ο Δέλλας αναγκάστηκε να κάνει της ίδιες αλλαγές χωρίς κάτι το καλύτερο. Η ανάπτυξη του Παναιτωλικού είναι απογοητευτική. Η κυκλοφορία της μπάλας κάθε άλλο παρά ταιριάζει στην ομάδα του Αγρινίου όταν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά, αλλά δεν την βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα πρέπει να βρεθεί λύση στο κομμάτι αυτό . Και σίγουρα δεν αποτελούν λύσεις οι εμπνεύσεις για αλλαγές συστημάτων και χώρων των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο.

Το μερτικό ευθύνης ανήκει σε όλους. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Όπως όλοι τους γεύονται την χαρά και τους απονέμονται τα εύσημα των επιτυχιών έτσι είναι και οι βασικοί υπαίτιοι και στις αποτυχίες…

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναιτωλίκός φάνηκε να είναι μακριά από το καλό εαυτό του, μακριά από την ομάδα που ονειρεύονται οι φίλαθλοί του.

Χωρίς ρυθμό πρόβλημα στην κυκλοφορία και στην κίνηση, περισσότερο κουβάλημα της μπάλας είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του Παναιτωλικού από την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το να πεί κανείς ότι ο ένας έφταιξε περισσότερο και ο άλλος λιγότερο δεν βγάζει πουθενά. Αυτό που βγάζει μάτια είναι ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που θέλουμε όλοι οι φίλαθλοί του.

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι θα υπάρχουν εξελίξεις στον Παναιτωλικό. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις τώρα που είναι νωρίς και όλα διορθώνονται. Αποφάσεις για το καλό της ομάδας . Μπορεί να μην έχουμε ακόμη «διευθύνσεις και ονόματα», όμως οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες και καθοριστικές…