Με γκολ του Λάμπρου Πεσλή οχτώ λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης Αχελώος Αγγελοκάστρου-Μεδεών Κατούνας , οι γηπεδούχοι πήραν πολύτιμο «τρίποντο» και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Ήταν ένα πολύ καλό ματς με φάσεις εκατέρωθεν. Και οι δυο ομάδες κυνήγησαν το γκολ της νίκης. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο β΄ημίχρονο και κατόρθωσαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να πετύχουν το γκολ της νίκης από τον νεαρό Λάμπρο Πεσλή.

Στο 82΄ λοιπόν μετά από σέντρα του Μήκα από την αριστερή πλευρά του γηπέδου εκμεταλλεύτηκε την πορεία της μπάλας ο Πεσλής και με σουτ την ‘έστειλε στα δίχτυα του Τηλεμάχου μέσα σε αποθέωση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθούς τον Χουλιάρα και τον Πούλιο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης)

Τσιλίκας, Προβίδας, Καντάνης, Τσιλιπάνος Γ., Σαγάνας Γ., Τσιμπούκας (31΄ λ.τ. Καλοκαίρης), Ανδρεάκης, Πεσλής Λ., Σαγάνας Μ., Μπούτιβας (46΄ Ζαλοκώστας Λ.), Αντωνόπουλος (46΄ Φεγγούλης (75΄ λ.τ. Μήκας)).

 

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Νίκος Μαβίδης)

Τηλεμάχου, Γεροχρήστος, Νούλας, Ξανθόπουλος Δ., Μπουμπούλης, Παναγιωτόπουλος (59΄ Προδρομίτης), Γκουτσέλης (59΄ Ξανθόπουλος Π.), Κουσκούνης, Τσιτσομήτσος (79΄ λ.τ. Ψωφάκης), Κοτρότσος, Κράνης.