Στον αγώνα της Κυριακής (7/ 10), για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας που έγινε στο Αντίρριο, ο Ατρόμητος νίκησε με 2-1 τον ΑΟ Ρηγανά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, και στο 10΄πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ρουμπάτο, για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 33΄ο Α. Καλαβριζιώτης.

Στην επανάληψη οι παίχτες του ΑΟ Ρηγανά ανέβασαν ρυθμούς μείωσαν στο 75΄με τον Κωστή, ενώ ήταν και άτυχοι αφού είδαν την μπάλα να χτυπάει δυο φορές στα αντίπαλα δοκάρια ( Καραχάλιος στο 25΄και  Στραβοδήμος στο 65΄).

Με το σημερινό «τρίποντο», ο Ατρόμητος βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλων Θέρμου με 10 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Ρηγανά παρέμεινε στους 4 βαθμούς

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Καλαμπόκη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς)

Καραδήμας, Βλάχος, (89΄Ταμπάκης) Ν. Κάκκος, Σπανογιάννης, Χ. Κάκκος, Ζαχαρόπουλος(65΄Παναγιωτόπουλος Μ.), Κάπο, Κουραχάνης, Θ. Καλαβρουζιώτης,. (70΄Ευθυμιόπουλος)  Α. Καλαβριζιώτης, Ρουμπάτος(74΄Πεσίνης)

ΑΟ Ρηγανά (Θόδωρος Λαυράνος)

Σπυρόπουλος, Καλογεράκης (37΄Κωστής) Κάππας, Μπαρτσιώκας(78΄ Μουχάνης), Κουρσάρης, Καραχάλιος, Αυγέρης, Ζαχαράκης, Α. Κορομηλάς, Φ. Κορομηλάς, Στραβοδήμος(84΄Φάτσαλης)