Άσχημα νέα προκύπτουν για τον Παναιτωλικό από τις εξετάσεις του Ενέα Μιχάι, μετά τον τραυματισμό που υπέστη μόλις στο 5ο λεπτό του φιλικού αγώνα της εθνικής Αλβανίας με την αντίστοιχη της Ιορδανίας το βράδυ της Τετάρτης (10/10), που έληξε ισόπαλος με 0-0. Η πρώτη διάγνωση για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό λέει ότι έχει υποστεί κάταγμα περόνης και κατά συνέπεια θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δυο μήνες .

Ο νεαρός επιστρέφει άμεσα στο Αγρίνιο, προκειμένου να υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο και να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Αλβανού στόπερ ως βασικός με το εθνόσημο, γεγονός που υποδεικνύει το μέγεθος της ατυχίας του.

Ο Μιχάι έχει φορέσει 36 φορές τη φανέλα του Παναιτωλικού, στο οποίου την ακαδημία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τον τελευταίο χρόνο έχει καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνάς της ομάδας του Αγρινίου, έχοντας προσελκύσει και το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων, με συνέπεια να έρθει και η κλήση στην εθνική Αλβανίας από τον Κρίστιαν Πανούτσι.