Συνέχεια στο Nations League την Παρασκευή και από τη συγκεκριμένη διοργάνωση προκύπτουν και σήμερα σημαντικά πονταρίσματα. Ασφαλώς το μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στο ΟΑΚΑ, με την ΕΘνική μας να φιλοξενεί την Ουγγαρία, ενώ στοιχηματικά θα προσεγγίσουμε και το Κροατία – Αγγλία. Τι θα κρατήσουμε για το παμε στοιχημα live;

 

Ελλάδα – Ουγγαρία

 

Βρίσκεται σε… περίεργη φάση η Εθνική μας ομάδα. Η ήττα στη Βουδαπέστη με σκορ 2-1 την έφερε σε δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση. Την ίδια ώρα, οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν φέρουν μουρμούρες και φήμες για αντικατάσταση του Μίκαελ Σκίμπε. Και ναι μεν υπήρξε επίσημα διάψευση από την ΕΠΟ, ωστόσο δεδομένα αν δεν έρθει και απόψε η νίκη τα πράγματα θα ζορίσουν ακόμα περισσότερο. Από την άλλη, η Ουγγαρία με τη νίκη επί της Ελλάδας την προηγούμενη αγωνιστική μπήκε και πάλι στο κόλπο της πρωτιάς. Ο ομοσπονδιακός της ζήτησε από τους παίκτες του να έχει μαχητικότητα απόψε στο ΟΑΚΑ, όπου θα έχουν και την υποστήριξη από περίπου 600 οπαδούς τους. Σε κάθε περίπτωση, η «γαλανόλευκη» θέλει πάση θυσία νίκη σήμερα και περιμένουμε να μπει δυνατά στο ματς. Για αυτό και έχει λογική να πάρουμε το over 1 στο πρώτο ημίχρονο. Επιλογή που καλοπληρώνει.

 

Κροατία – Αγγλία

 

Έφαγε γερή… σφαλιάρα από την Ισπανία και ηττήθηκε με σκορ 6-0. Η Κροατία στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την φιναλίστ του τελικού του Μουντιάλ και είναι απίθανο πια να τερματίσει στην κορυφή του ομίλους. Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι να αποφύγει την ήττα και την τελευταία θέση του ομίλου που θα την υποβιβάσει στο Β’ γκρουπ. Από ήττα έρχεται και η Αγγλία, που ηττήθηκε 2-1 από την Ισπανία στο «Γουέμπλεϊ» και έχασες επίσης σημαντικό έδαφος στη μάχη της πρωτιάς. Θέλει τη ρεβάνς τώρα για το χαμένο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, επικράτησε 1-0 σε φιλική αναμέτρηση με την Ελβετία. Είναι σημαντικό πως απόψε οι Κροάτες δεν θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους, καθώς το ματς είναι κεκλεισμένων. Σε κάθε περίπτωση ποιότητα υπάρχει εκατέρωθεν και θεωρούμε και θα βρουν και οι δύο από ένα γκολ. Πάμε με το G/G λοιπόν.