Στον Πρώτο αγώνα της σεζόν η ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου νίκησε με 3-1 τον Πανοχθιακό, σε αγώνα που έγινε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου, για τον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Αρκετά καλό ήταν το ματς από δυο ομάδες που αγωνίσθηκαν ανοιχτά με στόχο την νίκη. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση των πρώτων 10 δευτερολέπτων του αγώνα!!! αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους.

Στην συνέχεια ο Πανοχθιακός αντέδρασε , δημιούργησε ευκαιρίες, ισοφάρισε αλλά δέχθηκε γρήγορα το δεύτερο γκολ, από αδράνεια της άμυνας σε εκτέλεση κόρνερ.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ πέτυχε ένα ακόμη γκολ δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα «κλειδώνοντας», ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς της νίκης.

DSC03530

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

1΄ 1-0 Γκολ με την …σέντρα για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Νικολόπουλο Ι., με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή

5΄ Κάθετη μπαλιά από τον Μακρή στον Νικολόπουλο, ο οποίος κάνιε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ

12΄Εκτέλεση φάουλ από τον Μακρή, κεφαλιά του Χολιασμένου, ο Κάκκος απομακρύνει σε κόρνερ

25΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανοχθιακό. Ο Δήμος από τα δεξιά έκανε την σέντρα, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Σουροβέλης, όμως σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

31΄ Ατομική προσπάθεια από τον Δήμο, αποφεύγει και τον Παπαθανασόπουλο, όμως ο Χολιασμένος απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος…

33΄ 1-1 Σέντρα από τον Τσέπα, και ο Σουροβέλης με κοντινή προβολή πετυχάινει την ισοαφάριση για τον Πανοχθαικό

37΄ 2-1 Εκτέλεση κόρνερ από τον Μακρή, ο Ξανθόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Κάκκο, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα

80΄ 3-1 Ο Κατσαδούρος με κοντινό σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα μετά από έξυπνη μπαλιά από τον Ντόνι

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθό τον Καλυβόπουλο και την Βασιλείου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου (Αρτέμης Ροδίτης)

Παπαθανασόπουλος, Κατσιμπίνης, Κολοβάκης, Χολιασμένος, Ξανθόπουλος, Μαντόγλου, Τσιαμπούλας, Αντωνόπουλος(82΄Κοκώνης Π), Γιώτης(62΄Ντόνι), Μακρής(64΄Κατσαδούρος), Νικολόπουλος Ι (88΄ Πλιάτσικας)

Πανοχθιακός  (Παναγιώτης Δήμος)

Κάκκος, Ρούσσος, Μήλας(65΄ Τσαμπαζης), Νιτσάκης, Γάκης, Τσέπας Σ(65΄Μπούνας)., Σουροβέλης, Σταμάτης(55΄Τσέπας Ε.), Δήμος, Πετρονικολός, Τύμπας (25΄Ανάστος)