Ακόμα χειρότερο από την αρχική διάγνωση είναι το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων του Ενέα Μιχάι, μετά τον τραυματισμό που υπέστη ο στόπερ του Παναιτωλικού μόλις στο 5ο λεπτό του φιλικού αγώνα της εθνικής Αλβανίας με την αντίστοιχη της Ιορδανίας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10/10), στην πρώτη εμφάνισή του ως βασικός με το εθνόσημο. Ο 20χρονος έχει υποστεί διαμπερές κάταγμα περόνης και εντέλει αποφασίστηκε το πρόβλημά του να αντιμετωπιστεί με χειρουργείο.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός του κανονικού προγράμματος προπόνησης για τους επόμενους δύο μήνες, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις των Αγρινιωτών το 2019. Σε περίπτωση που αποφάσιζε να το αντιμετωπίσει με την τοποθέτηση νάρθηκα και όχι με χειρουργείο, οι εκτιμήσεις των γιατρών έκαναν λόγο για περίπου 3,5 μήνες απουσίας από τα γήπεδα. Η επέμβαση θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (15/10) στην Αθήνα.

Ο Μιχάι έχει φορέσει 36 φορές τη φανέλα του Παναιτωλικού, στο οποίου την ακαδημία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τον τελευταίο χρόνο έχει καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνάς της ομάδας του Αγρινίου, έχοντας προσελκύσει και το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων, με συνέπεια να έρθει και η κλήση στην εθνική Αλβανίας από τον Κρίστιαν Πανούτσι.