Ισόπαλες με τελικό αποτέλεσμα 2-2 αναδείχθηκαν σήμερα οι ομάδες στο γήπεδο Καλυβίων, του ΠΑΟΚ και της Αναγέννησης Θέρμου, για τη 2η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας.

Δυο φορές προηγήθηκαν στο σκορ οι φιλοξενούμενοι, αρχικά στο 6΄ με τον Β. Μαραγιάννη και στο 76΄ με τον Γ. Κουκιά ενώ αντίστοιχα με δυο γκολ του Κώστα Στρατόπουλου που μπήκε σαν αλλαγή, ισοφάρισαν στο 62΄και το 84΄ οι Καλυβιώτες,΄

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, είχαν 3-4 καλές ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα τέρματα, ενώ βοήθησε πολύ και η αγωνιστική παρουσία σε άμυνα και επίθεση, του «αειθαλούς» Λεωνίδα Καραλή.

Στο 89΄ αποβλήθηκε με απ΄ ευθείας κόκινη κάρτα ο αμυντικός της Αναγέννησης Θ. Κότσαλος, διότι σαν τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον επιθετικό Κ. Στρατόπουλο, ο οποίος έκανε προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία.

Καλή η διαιτησία από τους κ.κ. Β. Λάμπρου, Χ. Κουτρομάνο και Λ. Βλαχοδήμο.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Ν. Φαναριώτης)

Ι. Βοιδής, Ν. Κοντοπάνος, Χ. Ζαχαράτος, Θ. Μπελεβώνης (60΄ Κ. Στρατόπουλος), Α. Μακρής (80΄ Χ. Θεοχάρης), Ν. Μυγδάκης, Ι. Στρατόπουλος, Γκ. Σαρασέλι, Φρ. Χετάϊ, Ν. Ρεπετσάς, Γ. Μεσογίτης (46΄Λ. Καραλής).

Αναγέννηση Θέρμου

Λ. Λέκκας, Σ. Αγγελάκης, Χ. Στρατόπουλος, Κ. Δρέλλιας, Θ. Κότσαλος, Ι. Κατσούρας, Β. Κατσούρας, Λ. Κοντούλης, Β. Μαραγιάννης, Γ. Κουκιάς, Γ. Μαραγιάννης.

Αποτελέσματα 2ου ομίλου

ΑΜΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ    0-6

Α.Ο. ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ    4-2

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ     2-2

ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ – Α.Ο. ΜΠΟΥΚΑΣ    1-1

http://kalyvia.gr