Δέχτηκε 2 γκολ από τα αποδυτήρια και φυσιολογικά δεν μπόρεσε να αντιδράσει απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Παναιτωλικός λοιπόν γνώρισε την ήττα 3-0 με “κάτω” τα χέρια, έχοντας αρκετές απουσίες, χωρίς όμως να υπάρχει δικαιολογία για την άσχημη εμφάνιση που έκανε στην Νέα Σμύρνη…

Tα αρχικά πλάνα
Σε σχηματισμό 4-3-2-1 παρέταξαν την ομάδα τους και οι δύο προπονητές.
Ο Ζοσέ Ανιγκό είχε τον Κότνικ στην εστία, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς δημιούργησαν την τετράδα της άμυνας, ο Κόρμπος και ο Κεϊτά ήταν τα αμυντικά χαφ ο Οικονομίδης είχε τον επιτελικό ρόλο, Σπιριντόνοβιτς και Μασούρας έπαιξαν στις πτέρυγες και ο Ντουρμισάι στην κορυφή.
Ο Δέλλας που είχε αρκετές απουσίες να διαχειριστεί παρέταξε τον Κυριακίδη στην εστία, Μαρινάκη, Άργκους, Μαλή και Ρότσα στην άμυνα. Οι Λιάβας, Λουσέρο ήταν οι αμυντικοί χαφ, μεσοεπιθετική τριάδα οι Ντίας, Μάζουρεκ, Μανά «στην πλάτη» του Γουίλιαν.

Δύο γκολ από τα αποδυτήρια
Την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου καθόρισαν εν πολλοίς τα δύο τέρματα που πέτυχε στο πρώτο πεντάλεπτο η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό. Το πρώτο με τη συμπλήρωση μόλις ενός λεπτού, όταν ο Μασούρας εκμεταλλεύθηκε την άσχημη έξοδο του Κυριακίδη σε εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς και με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

 Η άσχημη αμυντική συμπεριφορά του Παναιτωλικού επαναλήφθηκε και στο δεύτερο γκολ πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά στο ματς. Οι γηπεδούχοι επανέφεραν από πλάγιο άουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και οι φιλοξενούμενοι «επέτρεψαν» με την αδυναμία τους να απομακρύνουν να φτάσει στον Κόρμπο, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0.

Ο Πανιώνιος συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και ο Παναιτωλικός να είναι ακίνδυνος. Στο 28ο λεπτό ήταν η σειρά του Ντουρμισάι να σκοράρει παίρνοντας το ρημπάουντ μετά την επέμβαση του Κυριακίδη. Ο Πανιώνιος σημείωνε πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τρία γκολ, ενώ ο Παναιτωλικός δεχόταν για πρώτη φορά φέτος τρία γκολ.

Διαχείριση από τον Πανιώνιο, σοκ με Κόρμπο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος διαχειρίστηκε το προβάδισμα των τριών τερμάτων χωρίς δυσκολία καθώς ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Κότνικ.

Σημαντικότερη στιγμή και δυστυχώς όχι ευχάριστη ο τραυματισμός του Παναγιώτη Κόρμπου στο κεφάλι σε σύγκρουση με τον Λουσέρο. Ο μέσος του Πανιωνίου διακομίσθηκε απευθείας στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ σε επέμβαση για κάταγμα ζυγωματικού.

 Ο Πανιώνιος έφτασε τους έντεκα βαθμούς πλησιάζοντας στον έναν την ομάδα του Αγρινίου.

Κίτρινες κάρτες: Σπιριντόνοβιτς (15’) – Ντίας (15’)
Κόκκινες κάρτες: –
Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας
Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ – Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς – Κόρμπος (79’ Άλμπερτ), Κεϊτά – Σπιριντόνοβιτς, Οικονομίδης (67’ Πιρίς), Μασούρας (82’ Καμαρά) – Ντουρμισάι
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης – Μαρινάκης, Άργκους, Μαλής, Ρότσα – Λιάβας (71’ Βακράκος), Λουσέρο (79’ Τσοκάνης) – Ντίας, Μάζουρεκ (87’ Βασιλούδης), Μανά – Γουίλιαν